National

Traian Basescu raspunde criticilor aduse de Robert Turcescu pe tema legalizarii prostitutiei

Publicat: 25 aug. 2019

Fostul presedinte Traian Basescu a raspuns, duminica, criticilor lui Robert Turcescu pe tema legalizarii prostitutiei, el precizand ca sustine aceasta idee de cand era primar si atragand atentia ca Romania este intr-o situatie critica in privinta traficului de persoane si trebuie sa ia masuri urgente.

„Eu sustin ideea care l-a suparat pe Turcescu de cand eram primar si va rog pe toti intrati pe site-ul Departamentului de stat, gasiti raportul despre traficul de persoane din Romania, va veti ingrozi si va veti da seama ca ce propun unii si altii ca se va rezolva prin educatie, ca se va eradica proxenetismul prin educatie, eu sunt de acord, dar va dura 30 de ani, iar noi suntem intr-o situatie critica acum. Bun, n-o sa fie cazul sa faceti voi tema de campanie, dar eu imi voi sustine punctul de vedere pentru ca trebuie gasita o solutie rapida la faptul ca Romania a ajuns principalul furnizaor de carne vie din Europa”, le-a spus Traian Basescu membrilor Colegiului Director al PMP.

Propunerea lui Traian Basescu: A venit timpul sa legalizam prostitutia
Deputatul PMP Robert Turcescu a criticat propunerea lansata de presedintele de onoare al partidului Traian Basescu, referitoare la legalizarea prostitutiei, exprimandu-si speranta ca aceasta idee nu va gasi prea multi adepti in randul membrilor PMP. El considera ca fie pe fostul sef al statului ”l-a luat valul aparitiilor televizate”, fie ”a vrut sa nasca un subiect de presa in care sa fie primul sub luminile rampei”.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, la B1 TV,  ca sustine legalizarea prostitutiei, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane, si acuza „lasitatea” unor politicieni si care „nu si-au asumat sa treaca peste niste suparari ale BOR” si nu au promovat o lege in acest sens.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit