National

Traian Basescu, razboi IN DIRECT cu jurnalistii

Publicat: 17 apr. 2015

Fostul presedinte Traian Basescu a fost foarte vehement, vineri seara, cu privire la Mircea Badea, Cosmin Gusa si Octavian Hoandra, moderatorul emisiunii in care a fost invitat.

Traian Basescu a comentat inca de la inceputul emisiunii o declaratie a lui Cosmin Gusa facuta intr-una dintre emisiunile lui Rares Bogdan.

„Ce sa va spun de Gusa? Astea sunt niste afirmatii de unde se vede ca sta prost cu matematica ca orice numar inmultit cu face zero. Are probleme cu matematica si logic. Resping logica sa”, a spus fostul sef al statului.

Citeste si Basescu, nou atac la Kovesi si la Livia Stanciu

Atacurile fostului sef de la Cotroceni nu s-au oprit. Acuzat ca ar avea acum un mesaj identic cu cel al Antena 3 si cu cel al lui Mircea Badea in ceea ce priveste Justitia, Basescu a avut recomandare pentru cei care au facut o astfel de observatie.

„Cum puteti sa faceti propagandistic ca Basescu si Mircea Badea fac aceleasi afirmatii? Eu nu il urmaresc pe Mircea Badea. Consider Antena 3 un post antinational. Va recomand sa va uitati mai putin la Antena 3. Urmarirea postului Antena 3 nu face bine nici macar lui Rogozanu”, a comentat Basescu dupa un schimb de replici cu jurnalistul Costi Rogozanu la Realitatea TV.

Replici dure a avut si pentru Octavian Hoandra, moderatorul emisiunii.

„Dle Hoandra, trebuie sa va spun ca si mie imi sunteti ca om foarte antipatic. Si ca ziarist, ati fost foarte slab. Eu am fost un presedinte bun”, a mai declarat Basescu.

Hoandra a replicat spunand ca il considera pe Ceausescu un presedinte mai bun decat Basescu: „Mereu v-am detestat, dar nu v-am urat niciodata”.

Citeste si „Postacul” Traian Basescu, din nou pe facebook despre Udrea si Justitie

Fostul presedinte a continuat: „E posibil. Dar sa nu o spuneti cu rautate. Trebuie sa fii….nu pot sa pun o eticheta… sa spui ca Ceausescu a fost un presedinte bun pentru Romania. Daca nu veneam in aceasta seara, audienta dvs era 0”.

Octavian Hoandra l-a intrebat pe Basescu daca are pe constiinta oameni morti, spunand ca asta s-a intamplat din cauza reducerilor salariale si a faptului ca au fost inchise spitale, amintind si de bebelusii morti in maternitatea Giulesti.

„Sunteti de-un penibil incredibil”, a replicat fostul presedinte. „Nu fiti agresiv, ca pot sa va jignesc si eu”, a continuat moderatorul emisiunii.

Si Mircea Cosea a intrat in atentia fostului sef al statului, pe acesta numindu-l „demagog„.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu