Actualitate

Traian Basescu, suparat rau de tot, dupa scandalul alegerilor fraudate: „Le umpleam botul de sange!”

Publicat: 12 apr. 2017
Scandalul alegerilor prezidentiale din 2009 ia amploare. Fostul presedinte, Traian Basescu, protagonist la acel scrutin spune ca alegerile au fost fraudate, insa precizeaza ca actiunile Laurei Codruta Kovesi si ale lui Florian Coldea in legatura cu alegerile din 2009 s-au facut fara stirea sa.

Citeste si: Traian Basescu, amenintat cu INCHISOAREA de Elena Udrea

Mai mult, Traian Basescu a spus la Romania TV ca cei doi nu ar fi avut curajul sa-l implice in vreun fel intr-o activitate de fraudare, pentru ca ”le umpleam botul de sange!”.
„Codruta Kovesi cred ca avea vreo 29 de ani si am numit-o procuror general, adusa de la Sibiu. Pe Coldea era maior si l-am facut prim-adjunct SRI cu gradul de maior. (…) Va imaginati ca oamenii astia si-ar fi putut vreodata permite sa spuna domnule presedinte, la aceasta masa sta tot stafful, noi va garantam al doilea mandat?! Ca-i umflam, le umpleam botul de sange pe loc!”.


loading...

Comentarii
  • Priviti ce mutra are canalia asta de Basescu! Un asemenea individ, sustinut de niste idioti portocalii ne-a distrus tara. Acuma unii recunosc ca au gresit. Ce-i mai grav este ca si azi suntem dusi de nas de alt ageamiu, la fel de avid de putere si de avere, sustinut de alte slugi inconstiente si ne vom trezi peste cativa ani mai jupuiti si mai umiliti. Vai de capul nostru.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit