Local

Traian Florentin Ciobotaru și Cristian Pravăț sunt noii inspectori școlari adjuncţi din IȘJ Iași – EXCLUSIV

Publicat: 13 mai 2021
Traian Florentin Ciubotaru și Cristian Pravăț sunt noii Inspectori Școlari Adjuncţi din IȘJ Iași

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a semnat recent ordinul de numire în funcţie a noilor inspectori adjuncţi din IȘJ Iași. Vorbim despre faptul că profesorii Traian Florentin Ciobotaru și Cristian Pravăț vor deţine funcţiile numite mai sus.

Așa cum menționa în exclusivitate reporterii BZI.RO, decizia era luată în urmă cu ceva timp. Totuși, în urmă cu doar câteva minute ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a semnat ordinul oficial de numire.

Prof. Luciana Antoci a fost numită inspector școlar general

Deja, pe 28 aprilie 2021, prof. Luciana Antoci a fost numită inspector școlar general.  De precizat că prof. drd. Luciana Antoci, noul inspector școlar general al ISJ Iași, este membru în Corpul Național de Experți în Management Educațional, în Comisia de evaluare și asigurare a calității, metodist, mentor pentru practica pedagogică și membru în diverse structuri la nivel local, județean și național. A fost membru în grupul de lucru al ISJ Iași constituit în vederea elaborării subiectelor și a baremelor de corectare și notare pentru etapele locală și județeană a Olimpiadei de Limbă, Comunicare și Literatura română. În perioada 2000-2003, prof. Luciana Antoci a fost profesor în cadrul Grupului Școlar „Mihail Sturdza”. Aceasta are un master la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), Iași, Facultatea de Litere.

Cine sunt cei doi adjuncți din cadrul IȘJ Iași

Cei doi adjuncți erau inspectori de specialitate și predau Istoria la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, respectiv Matematica la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”. Pe de altă parte, pe 27 aprilie 2021 a expirat mandatul (derulat între 2017 și 2021), obținut prin concurs, a fostului inspector școlar general, prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaș. Noul șef al Inspectoratului Școlar Județean, prof. Luciana Antoci, predă Limba și literatura română la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași.

Vom reveni.

Comentarii
 • Pe de o parte ministrul striga depolitizare dar elimina sefa care nu era inrolata politic si semneaza ordine de numire pentru fix 3 PNListi. Iti va fi foarte greu Luciana, cu aceste doua nulitati!

 • Fix obsedata de functie Genovica, nu era numita si pusa politic? Saracuta de ea!
  Plangeti dupa ea, sau ea plange dupa voi?
  Saraca a facut depresie, dupa functie…
  Probabil viseaza sa fie si director, ca altceva nu mai are ce…
  Lasa ca vine acusi PSDul si te pune POPA la loc
  Un bust nu ti-ai comandat sa-l pui in curte la ISJ? ca la cate activitati ai facut si la cat de bine te vad colegii tai din MEC… meriti! pe bune

Adauga un comentariu