National

Traian Ungureanu: Fiind confundat cu premierul, am o colectie de cereri de servicii si favoruri

Publicat: 23 feb. 2012
1
Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu spune ca s-a facut confuzie intre numele sau si cel al premierului Mihai Razvan Ungureanu si din acest motiv are „o colectie foarte impresionanta” de SMS-uri si apeluri telefonice prin care i s-au cerut tot felul de servicii, favoruri si numere de telefon, informeaza Mediafax.
Traian Ungureanu a precizat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca, purtand numele pe care il poarta si premierul, a fost felicitat pentru investitura si a primit SMS-uri si apeluri telefonice.
„Ii transmit pe calea asta (lui Mihai Razvan Ungureanu – n.r.) ca am o colectie foarte impresionanta de SMS-uri si apeluri telefonice, care mi-au cerut, dupa ce m-au felicitat pentru investitura, tot felul de servicii, favoruri si numere de telefon”, a precizat Traian Ungureanu, potrivit Mediafax.
El a aratat ca i s-a intamplat sa fie prezentat drept Mihai Razvan Ungureanu la o emisiune radio si crede ca premierului i s-a intamplat sa fie chestionat in materie de gazetarie sportiva sub banuiala ca ar fi Traian Ungureanu.
„E bine ca am stabilit de la bun inceput ca sunt Traian Ungureanu, pentru ca mi s-a intamplat sa fiu prezentat Mihai Razvan Ungureanu in direct la o nemuritoare emisiune radio. Si lui i s-a intamplat sa fie chestionat in materie de gazetarie sportiva, sub banuiala ca ar fi Traian Ungureanu”, a precizat Traian Ungureanu.
Adauga un comentariu