Celebritati

Traistariu, MARTURISIRE SOCANTE: „Toata ziua am vorbit despre cum ne suge Gina!” – FOTO

Publicat: 05 sept. 2013

Mihai Traistariu se comporta in ultimul timp ca o „tata” de coltul blocului, care le stie pe toate si le dezvaluie tuturor celor care stau sa o asculte.

Dupa ce a uimit opinia publica cu „dezvaluirile” lui despre culisele lumii mondene si si-a barfit colegii care il deranjau, Mihai Traistariu revine cu un nou episod controversat.

Aflat la munte cu o gasca de tineri, cantaretul a postat pe contul lui de Facebook cateva fotografii din expeditia lor, insotite de tot felul de comentarii cu dublu inteles, care nu au fost prea gustate de fanii lor.

„Sa va zic faza: a venit azi la mine o paranoica si mi-a zis ca ea e inzestrata cu NU stiu ce puteri paranormale. M-a luat deoparte si mi-a zis sa ma feresc de Gina Sofrone (cea din mijlocul fotografiei) … pentru ca ma „suge de energie” … Va dati seama ca toata ziua am vorbit numai de energii si de … cum ne suge Gina pe fiecare”, a scris Traistariu alaturi de o fotografie din exursia lui pe munte.

Gina ne suge

„Azi … pe Varful Toaca … datorita altitudinii foarte ridicate … toate steagurile noastre … s-au ridicat !”, a mai postat, incercand sa para glumet, artistul. Desi postarea lui Mihai pe contul personal de Facebook ar fi trebuit sa aduca zambetul pe fata prietenilor virtuali, multi dintre cei care au citit mesajul cantaretului sunt de parere ca artistul a cam intrecut masura.

Mihai Traistariu pe varful Toaca

Adauga un comentariu