Eveniment-Social

Tramvaiele revin pe Copou in cateva saptamani

Publicat: 16 aug. 2012
1

@ Pana pe 3 septembrie se doreste instalarea unor plansee provizorii pe care sa circule tramvaiele

Santierul din Fundatie va fi traversat de tramvaie inainte de a fi terminate lucrarile. Desi initial a fost anuntata inlocuirea definitiva a tramvaielor cu autobuze, municipalitatea a trecut la planul de rezerva, pentru asigurarea transportului in comun,
In cadrul unor intalniri intre constructori, reprezentantii RATP si oficialii Primariei, s-a luat decizia reorganizarii santierului astfel incat graficul de lucrari sa permita instalarea pe aliniamentul liniei de tramvai a unor plansee provizorii, pe care vor circula mijloacele de transport in comun.

Pana la inceputul lunii septembrie ar trebui ca liniile provizorii sa fie deja montate si racordate la aliniamentul abia instalat pe strada Gavril Muzicescu. Termenul stabilit de municipalitate pentru redeschiderea circulatiei tramvaielor prin Fundatie este 3 septembrie. Pentru inceput, ar urma sa circule pana in Copou doar tramvaiele care veneau din Tatarasi, cele care veneau din Tudor Vladimirescu mai avand de asteptat finalizarea lucrarilor de pe Elena Doamna.
„Am avut o intalnire de lucru pentru a pregati reintroducerea tramvaielor in Copou. Constructorii vor reorganiza calendarul lucrarilor. Prima data se va lucra la peretii mulati ai viitorului Pasaj Pacurari pe zona unde se intersecteaza cu linia de tramvai. Totodata, ApaVital va lucra la devierile de utilitati astfel incat pana pe 3 septembrie sa subtraverseze zona liniilor de tramvai.”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica.

Adauga un comentariu