Eveniment-Social

Tramvaiul Comunismului, scos iarasi pe strazile din Iasi

Publicat: 23 aug. 2018
1

Pasionatii transportului electric au o noua ocazie sa calatoreasca cu un tramvai clasic. Reprezentantii Companiei de Transport Public Iasi dau o intalnire pentru o incursiune înapoi în timp cu Tramvaiul Comunismului sâmbata, 25 august, în rondul din Târgu Cucu.

Citeste si: Angajari pe banda rulanta, la Compania de Transport Public Iasi

Membrii Asociatiei Pasionatilor de Transport Public Tramclub Iasi si Iasi Travel sunt cei care intra în rolul de ghizi turistici si îi însotesc în cursele cu Tramvaiul Comunismului pe trasee tematice din inima Iasului. Pentru a calatori la bordul tramvaiului de tip ITB, construit în anul 1950, trebuie platit un bilet de 20 de lei si se fac inscrieri pentru a prinde unul dintre cele 16 locuri în tramvaiul ITB.

"Va dam întâlnire pentru o incursiune înapoi în timp cu Tramvaiul Comunismului. Va asteptam sâmbata, 25 august, la ora 10, în rondul din Târgu Cucu. Pentru a participa este necesar sa va înscrieti numele prin e-mail la adresa: tramvaiul.comunismului@gmail.com. Biletele se vor achizitiona din tramvai, înaintea plecarii", au explicat reprezentantii Companiei de Transport Public Iasi.

Citeste si: Barbat internat la Spitalul "Socola" pentru ca agresa femei in plina strada

Proiectul cultural-turistic privind organizarea curselor cu vagonul istoric reconditionat a demarat anul trecut, iar sâmbata, 28 aprilie 2018, va fi reluat. Cursele vor fi organizate în fiecare sâmbata, pâna în luna noiembrie, iar plecarile vor fi din Rond Târgu Cucu.

Comentarii
Adauga un comentariu