Economic Local

Tramvaiul lui Iepurila, scos la plimbare pentru copii pe strazile din Iasi

Publicat: 25 apr. 2019
Editia PDF
14 Oct. 2019

În ajun de Paste, Iepurila soseste la Iasi cu tramvaiul. Compania de Transport Public (CTP) Iasi, în parteneriat cu Asociatia Pasionatilor de Transport Public Tramclub Iasi, cu sprijinul Ateneului National, organizeaza sâmbata, 27 aprilie, o actiune dedicata copiilor.

Citeste si: Un individ certat cu legea a aruncat cu pietre intr-un autobuz al CTP Iasi. Politia il cauta – FOTO

Cei mici sunt asteptati în Tramvaiul lui Iepurila, care va circula pe traseul Târgu Cucu – Gara, mijlocul de transport urmând a opri în fiecare statie.

"Pregatit cu daruri dulci, Iepurila îi invita pe copii la plimbare cu tramvaiul între orele 11:00-13:00. Accesul se va desfasura exclusiv pe usa din fata. Cursele speciale sunt dedicate copiilor si însotitorilor acestora. Însusi Iepurila va fi prezent în tramvai!", arata organizatorii.

Citeste si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

De precizat si faptul ca, dupa ce au fost lansate mai multe metode de achizitionare a biletelor pentru transportul public local, CTP Iasi intentioneaza sa implementeze o noua metoda care vine in sprijinul parintilor si a copiilor. Este vorba despre "Portofelul Familiei", o aplicatie smart care urmeaza sa fie pusa in practica in viitorul apropiat la Iasi. Astfel, parintii vor putea achizitiona de la distanta titluri de calatorie pentru odraslele lor, fara sa mai fie nevoiti sa le ofere acestora bani cash sau credit pe carduri pentru a-si cumpara bilete.

Citeste si: Au fost aprobate noile tarife ale CTP Iasi. Cat vor costa biletele si abonamentele

"Concret, vom oferi posibilitatea ca parintii sa poata cumpara de la distanta tichete de calatorie prin intermediul aplicatiilor mobile in asa fel incat copilul sa nu mai fie nevoit sa foloseasca bani cash sau alte metode. Am solicitat ca celor care au dezvoltat celelalte aplicatii pentru CTP Iasi sa creeze si «Portofelul Familiei», asa cum va fi numita metoda de achizitionare a tichetelor de calatorie", au explicat reprezentantii Companiei de Transport Public Iasi.
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit