Scena artistica din Romania

Tranformarea fabuloasa a Danielei Nane! Cum a aparut la premiile Gopo actrita care s-a sarutat cu Mihaela Radulescu

Publicat: 20 mart. 2019

Actrita Daniela Nane a fost prezenta la Gala Premiilor Gopo 2019, marti seara, 19 martie, desfasurata la Teatrul National Bucuresti „Ion Luca Caragiale”. Castigatoarea editiei din 1991 a concursului Miss Romania, prima participanta din partea tarii la concursul de frumusete Miss Univers si cea care a ramas in mintea oamenilor si pentru faptul ca s-a sarutat cu Mihaela Radulescu a intors toate privirile de cum a pasit pe covorul rosu.

Transformarea actritei Daniela Nane

Frumoasa atrita a purtat o rochie lejera, neagra, care a avut in partea de sus un voal ce ii punea clavicula si bratele in evidenta. De umeri i-a atarnat o blana, iar ca accesorii a ales ceva simplu si rafinat. Cat despre machiaj, nimic strident la orizont.

Daniela Nane este cunoscuta pentru rolul sau din ”Visul unei nopti de vara”, de William Shakespeare, Titania, in regia lui Petrica Ionescu. De asemenea, publicul o stie si de la Teatrul L.S Bulandra interpretand rolurile: „Elisa – „Conversatie dupa inmormantare” de Yasmina Reza, regia Alexandru Darie, 2014

 

Adauga un comentariu