Sport

Transfer BOMBA! Ciprian Marica, tot mai aproape de Torino. Cand ar putea semna!

Publicat: 05 sept. 2016
1

Ciprian Marica e tot mai aproape de revenirea în „circuit”. Negocierile dintre Torino si atacantul român sunt avansate, astfel ca, la începutul saptamânii viitoare, vârful ar putea sa semneze noul angajament. În ziua în care România debuteaza în preliminariile pentru CM 2018, Marica – un fotbalist care putea fi, daca nu existau accidentarile care i-au dat atât de multa bataie de cap, liderul nationalei – e tot mai aproape de Torino.

Fotbalistul nu a mai evoluat vreun minut dupa despartirea de Steaua, în primavara. Pe de-o parte nu a fost extrem de curtat, având în vededere background-ul sau din ultimii ani, pe de alta a dorit sa se asigure ca, în momentul revenirii, va fi la 100% din punct de vedere fizic. „Am fortat pentru a o ajuta pe Steaua”, a dezvaluit atacantul de curând, la Digi Sport, însa acum, cel putin în teorie, el este fara nicio problema de sanatate.

„Odata cu venirea lui Marica, Mihajlovic va avea un atac complet. Board-ul lui Torino e gata sa îi ofere un contract valabil pe un an, iar actele se vor semna în zilele urmatoare”, noteaza calcionews24.com.

Dupa doua etape din Serie A, Torino se afla pe locul 7, cu 3 puncte. Obiectivul echipei era salvarea de la retrogradare, însa, dupa ultimele mutari (venirea lui Hart e cea mai sonora), asteptarile fanilor sunt mult mai mari. Cel mai probabil formatia nu va avea nicio emotie cu locurile care duc la matineu si, cu putin noroc, s-ar putea lupta chiar la cupele europene. Marica, un fotbalist cu La Liga sau Bundesliga în CV, nu a evoluat pâna acum în prima liga italiana.

Adauga un comentariu