Cancan ultimă oră

Transferul anului în televiziune! Denise Rifai intră în echipa Kanal D

Publicat: 15 iul. 2020

Denise Rifai intră în echipa Kanal D! Vedeta va fi implicată într-un format cu totul special, o surpriză pentru telespectatorii stației.

Jurnalist transant, personalitate carismatica in peisajul media romanesc, Denise Rifai va face parte, incepand din aceasta toamna, din echipa Kanal D. Cu o experienta bogata in media, Denise Rifai a trecut prin toate etapele formarii pentru a ajunge un jurnalist de succes. A fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator, moderator si realizator de emisiune de stiri si talk-show. Timp de aproape noua ani a fost unul dintre cei mai vocali jurnalisti si moderatori de la Realitatea TV. A realizat interviuri cu cele mai importante figuri ale scenei publice romanesti si a tinut de multe ori primele pagini ale ziarelor prin temele lansate in spatiul public.

Denise Rifai este acum este pregatita de o noua provocare si spune ca telespectatorii o vor regasi la fel de incisiva si pregatita pentru a le oferi experiente memorabile si relevante in fata micului ecran.

Produs unic pe piața media din România

“Decizia de a ma alatura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus «Da!» cu tot sufletul si asta pentru ca eu cred foarte mult in proiectul in care voi fi implicata. Va fi un produs unic pe piata media din Romania. In momentul acesta, nu va pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot sa va spun ca eu voi ramane aceeasi Denise Rifai”, a declarat jurnalista.

Vom reveni in perioada urmatoare cu mai multe detalii despre emisiunea ce va fi prezentata de noua vedeta a statiei.

Adauga un comentariu