Sport

Transferul este iminent! Ianis Hagi pleaca din Liga I: „Va fi greu sa-l mai tinem din vara”

Publicat: 09 apr. 2019
1

Viitorul a învins în deplasare, 4-1, pe Astra Giurgiu, în etapa a patra a playoff-ului Ligii I, pentru trupa lui Hagi marcând George Ganea, o "dubla", Carlo Casap si Eric, iar pentru gazde a punctat Alibec. Dupa meci, "Regele" a anuntat si faptul ca fiul sau Ianis va parasi echipa la sfârsitul sezonului, existând deja interes din partea mai multor cluburi puternice din Europa.

Ianis a debutat si la echipa nationala de seniori, iar în acest sezon a marcat noua goluri si a oferit sase pase decisive în cele 30 de meciuri jucate în campionat.
"Vom vedea cine va mai pleca. Ianis e unul dintre ei. E un jucator construit, e un decar adevarat, un fotbalist facut sa fie lider. A cam început sa vina lumea, sa ma caute! Nu stiu, sa vedem! Acum pot spune ca el este un decar adevarat care creste cu o mentalitate de lider. El ne-a calificat în play-off. E un jucator care lupta, care are calitate. Aurul României sta în tineri. Va fi greu sa-l tinem pe Ianis si din vara", a spus Gica Hagi. Din suma de transfer, 30 la suta va ajunge la Fiorentina, club ce si-a pastrat procente la revânzare.

 

 

Adauga un comentariu