Sport

Transferul lui Ianis Hagi a picat în ultimul moment! Fiul „Regelui” trebuia sa se lupte cu Messi si Sergio Ramos

Publicat: 20 mai 2019
1

Ianis Hagi (20 de ani) ajunsese la un acord cu Girona privind un viitor transfer, însa mutarea a picat dupa ce formatia din La Liga a retrogradat în esalonul secund.

Din informatiile ProSport, Ianis semnase un precontract cu Girona, iar în cazul în care echipa s-ar fi mentinut în prima liga, Hagi Jr. ar fi facut pasul spre La Liga.

Cu patru înfrângeri în ultimele cinci etape, Girona a retrogradat în Segunda Division si astfel a ratat transferul lui Ianis Hagi. "Regele" si-ar fi dat acordul pentru ca Ianis sa joace la Girona, însa ar fi spus ca fiul sau va merge în Spania, numai daca Girona se mentine în prima liga. Din moment ce Girona a retrogradat, mutarea a picat.

Girona a terminat sezonul cu 37 de puncte, pe locul 18. Huesca si Rayo Vallecano sunt celelalte echipe care au picat în Segunda Division. Celta Vigo si Valladolid s-au salvat în extremis si au trimis Girona în esalonul secund.

Ianis Hagi a fost un om de baza pentru FC Viitorul în acest sezon. Cotat la 3.5 milioane de euro, fiul lui Gheorghe Hagi a evoluat în 38 de meciuri în acest sezon, reusind sa înscrie 14 goluri si sa paseze decisiv în sapte rânduri. Ianis are sansa de a câstiga Cupa României înaintea de a pleca din nou din Liga 1 Betano. Capitanul Viitorului a fost inclus în lotul largit pentru Campionatul Europea U21 din Italia si San Marino, dar Hagi senior a anuntat ca vrea sa-l vada pe Ianis transferat pâna la startul turneului final, pentru ca mijlocasul sa fie 100% concentrat pe meciurile echipei nationale.

 

Comentarii
  • De cateva luni „transferul” fiului Rejelui sufoca presa nationala!!! Se dau cifre „edificatoare”
    performantelor lui, in care apare ?! si un gol marcat intr-un meci al nationalei de seniori a tarii.?…Actiunea mediatica si finalul ei este similara povestirii „hainele imparatului”!

  • Să se lupte cu Messi și Ramos??? Ma faceți să râd…eu cred că o să se mai lupte mult si bine cu FCSB Astra Voluntari, Botosani…etc Deocamdată nu ajunge nici până la nivelul unghiei celor doi coloși ai fotbalului spaniol

Adauga un comentariu