Sport

Transferuri de top la Terom Z Iasi

Publicat: 06 ian. 2012

@ Doua jucatoare straine si doua romance, dintre care o ieseanca, sunt achizitiile de marca ale inceputului de an la Terom Z @ Dragana Veraja, Iana Petricevic, Ionut Raluca Olivia si Alina Aciobanitei vin la Iasi sa pregateasca deja participarea echipei in Liga Nationala @ Finantatorul Florin Zamfir mai negociaza cateva transferuri pentru aceasta pauza competitionala

Cea mai buna echipa de handbal din liga secunda, Terom Z Iasi, continua sa faca achizitii spectaculoase. Chiar daca formatia pregatita de Victorina Bora domina Divizia A de handbal feminin (esalonul secund), omul de afaceri Florin Zamfir vrea sa intareasca echipa pentru barajul de promovare in Liga Nationala. Chiar de la reunirea lotului, Zamfir a pregatit 4 transferuri, toate ca si parafate. Doua jucatoare straine si doua romance, dintre care o ieseanca, sunt achizitiile de marca ale inceputului de an la Terom Z.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro toate transferurile perfectate ieri de Terom Z.loading...

Comentarii
  • BRAVO TEROM Z,,VA IUBIM SI VA SUSTINEM,,SANTETI SINGURUL CLUB DIN IASI,CARE NE FACE FERICITI!!!!! RUSINE D-LE PRIMAR CE ATI FACUT DIN FOTBALUL IESEAN,,AVETI IN FATA UN OM ADEVARAT SI LUATI EXEMPLU DE LA EL..DOMNULE ZAMFIR VA MULTUMIM!!!!

Adauga un comentariu