Sport

Transferurile pregătite de Bayern Munchen pentru câștigarea Champions League

Publicat: 01 iun. 2020
Bayern Munchen pregătește transferuri de marcă pentru a obține cel mai important trofeu european
Bayern Munchen pregătește transferuri de marcă pentru a obține cel mai important trofeu european

Bayern Munchen este aproape de al optulea titlu consecutiv în Bundesliga, dar marele obiectiv pentru următoarea perioadă este câștigarea Champions League, care ar putea fi atacat cu două noi transferuri.
Uli Hoeness, președintele de onoare al lui Bayern, dezvăluie că Leroy Sane, de la Manchester City, și Kai Havertz, mijlocașul ofensiv al lui Bayer Leverkusen, fotbalist care a impresionat în acest sezon al Bundesligii, pot duce la începerea unei „noi ere” în Bavaria.

„Am vrea să îl transferăm pe Kai Havertz, este evident că ne dorim să îl avem, dar este dificil pentru moment să facem planuri, din cauza situației economice actuale din fotbal. Dacă totul va merge bine, o nouă eră va începe la Bayern! Este extraordinar că s-a reușit prelungirea contractului lui Manuel Neuer. Sunt în echipă fotbaliști tineri, precum Joshua Kimmich, Niklas Sule, Coman, Gnabry și, sperăm, va fi și Leroy Sane”, a declarat Uli Hoeness.

Leroy Sane a fost aproape de un transfer la Bayern Munchen și înainte de startul actualei stagiuni, dar accidentarea de lungă durată suferită de mijlocașul lateral al lui Manchester City a dus la întreruperea tratativelor.
Kai Havertz, un alt fotbalist dorit de Bayern Munchen, traversează în acest sezon una dintre cele mai bune forme din carieră. Mijlocașul ofensiv al lui Bayer Leverkusen, folosit în multe momente și vârf „fals”, a marcat 15 goluri și a oferit alte opt pase decisive în cele 38 de partide disputate în toate competițiile.

Adauga un comentariu