International

Transformare inedita: O femeie A SLABIT 68 de kilograme in doar 14 luni si nu s-a mai ingrasat – FOTO

Publicat: 03 mart. 2013
Obezitatea este una dintre cele mai serioase probleme din ziua de azi. Viata unei persoane grase este diferita de cea a persoanelor cu o greutate normala. Pe langa problemele de sanatate cauzate de grasimea in exces, acesti oameni trebuie sa se lupte cu discriminarea si marginalizarea celor din jur.
Diane Carbonell este o femeie fericita, care a reusit sa slabeasca peste 68 de kilograme. Mai mult, ea a reusit sa isi pastreze noua greutate timp de 14 ani, in prezent invatandu-i pe altii cum sa slabeasca.
Americanca a scris si o carte, intitulata „150 Pounds Gone Forever”(68 de kilograme disparute pe vecie), in care isi povesteste viata si metodele folosite pentru a avea o silueta de invidiat. In intervalul de peste un deceniu de la reusita, Diane a fost invitata in mai multe emisiuni televizate si radiofonice, aparand de asemenea in reviste si ziare. Ea este considerata una dintre primele persoane care au reusit o transformare totala.
In carte, femeie povesteste cum obezitatea o transformase intr-o persoana deprimata, care manca incontrolabil. Ea era atat de grasa, incat era nevoita sa isi croiasca propriile haine, in timp ce persoanele din jur radeau de conditia nefericita in care se afla.
Inedit este faptul ca Diane a reusit aceasta incredibila performanta in doar 14 luni, spunand ca nu a fost doar o cura de slabire, ci un nou stil de viata. Vorbinde de secretele ei, femeia a declarat ca foloseste o alimentatie sanatoasa, alaturi de un control al portiilor si exercitii fizice. Aceasta a adaugat ca psihicul este la fel de important ca si fizicul, in momentul in care vrei sa iti schimbi viata.

sursa:rtv.net 

Adauga un comentariu