Magazin

Transformare spectaculoasa realizata de Hannelore de la ”Insula Iubirii”! Cum arata – FOTO

Publicat: 20 sept. 2019
Editia PDF
11 Oct. 2019

Si-a facut schimbari majore si este mai fericita ca niciodata! Dupa ce i-a frant inima ispitei Andy si-a pus silicoane si s-a tranformat intr-o bomba sexy. Controversata timisoreanca Hannelore de la Insula Iubirii s-a transformat intr-o adevarata bunaciune, dupa terminarea emisiunii.

Hannelore si-a facut multe imbunatatiri dupa ce a devenit cunoscuta
Este una dintre cele mai controversate concurente de la Insula Iubirii si cea care i-a furat inima ispitei Andy, pe care l-a jucat pe degete. Hannelore, pentru ca despre ea vorbim, s-a transformat intr-o bomba sexy. Si-a pus silicoane, si-a tonifiat corpul si calatoreste peste tot in lume. 

O ispita de la Insula Iubirii rupe tacerea: Da, am fost inselat

Dupa ce a parasit Insula Iubirii a fost intr-o continua transformare si este clar ca e mandra de felul in care arata. Spunem asta pentru ca frumoasa Hannelore se posteaza in ipostaze care mai de care mai sexy, in costume de baie minuscule care sa ii lase formele la vedere…eeeh, Andy si Bogdan, vedeti ce ati pierdut? 

I-a sucit mintile lui Andy, l-a sedus si apoi l-a abandonat, dupa care s-a reintalnit cu Bogdan, cu care s-a si casatorit, iar apoi s-a despartit. Si desi parea ca relatia dintre Hannelore si Andy are potential, blodina a renuntat la iubirea ispitei si s-a intors in bratele lui Bogdan, de care ulterior s-a si despartit la putin timp dupa nunta. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit