Local

Transport public efectuat ilegal pe strazile din Iasi

Publicat: 10 apr. 2015
1

Politistii rutieri au desfasurat pe drumurile publice din judetul Iasi o serie de actiuni pentru verificarea legalitatii transportului public de persoane. In total au fost aplicate 75 sanctiuni contraventionale, valoarea totala a amenzilor aplicate fiind de 62.480 lei. A fost indisponibilizat un autoturism.

Astfel, la data de 8 aprilie, politistii rutieri l-au depistat pe Gavril S., în timp ce conducea un autoturism pe DJ 282, efectuând activitati de transport persoane fara îndeplinirea normelor legale. Acesta a fost sanctionat cu amenda contraventionala în cuantum de 500 lei. În aceeasi zi, politistii rutieri au prins pe Constantin H., în timp ce conducea un autoturism pe aleea Mihail Sadoveanu, din Iasi, ocazie cu care au constatat ca efectua activitati de transport persoane fara autorizatie. Ieseanul a fost sanctionat cu amenda de 500 lei.

„La data de 9 aprilie 2015, politistii rutieri si din cadrul SICE l-au depistat pe S. Neculai, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 28 – Cozia, ocazie cu care au constatat ca efectua activitati de transport persoane fara îndeplinirea normelor legale. Pe cale de consecinta acesta a fost sanctionat cu amenda contraventionala în cuantum de 5.000 lei în temeiul dispozitiilor articolului 1 lit. a si articolul 2 aliniatul 1 din Legea 12 din 1990″, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Citeste si: ATENTIE SOFERI. Strazile din Iasi, impanzite de politie de Paste

Comentarii
  • Sa inteleg si eu…ce au facut astia? Au luat oameni la ocazie de pe marginea drumului? Nenea Gavril S a luat amenda 500 lei si pentru acelasi lucru nenea S. Neculai a luat 5000 lei amenda? daca scrii un articol scrie-l sa-l inteleaga toata lumea.

Adauga un comentariu