Local

Transportul in comun are program special in aceasta perioada

Publicat: 21 dec. 2012
1

In zilele de Craciun si Anul Nou, programul regiei locale de transport public se va desfasura dupa un orar special. Tonetele pentru vanzarea biletelor, dispeceratele, dar si mijloacele de transport vor avea un program mai scurt in aceste zile. Asadar, in timpul zilelor de Craciun, autobuzele si tramvaiele regiei vor circula dupa programul de week-end, adica pe fiecare traseu, numarul mijloacelor de transport va fi diminuat cu cate 3 sau 4 unitati, ceea ce face ca timpii de asteptare sa se lungeasca cu aproape 20 de minute. In ultima zi a anului, pe 31 decembrie, programul mijloacelor de transport va fi cel normal, insa pe 1 ianuarie 2013, acesta va incepe cu tura de dupa-amiaza.

Tonetele pentru vanzarea biletelor vor fi deschise in mare parte pana la ora 18:00 in zilele de Craciun, altele incheindu-si programul chiar si la ora 15:00, in timp ce tonetele din  Dr. Savini, Tg. Cucu, Frigorifer si Bloc Carmen vor fi inchise. Acest aspect nu ar trebui sa fie o problema pentru calatori deoarece in cele mai importante statii RATP au fost instalate automate pentru vanzarea biletelor. Totodata, a fost lansata si platforma prin care calatorii isi pot achizitiona bilete de calatorie prin SMS la numarul 7494. „Pentru o calatorie simpla, se trimite de pe telefonul mobil un SMS cu numarul traseului la 7494. Valabilitatea calatoriei prin SMS este de o ora iar tariful de 0.37 euro + TVA. Pentru un abonament valabil o zi pe toate traseele RATP, se trimite de pe telefonul mobil un SMS cu litera A la numarul 7494. Tariful unui SMS pentru un abonament de o zi este de 1.21 euro + TVA”, precizeaza Adrian Mihai, purtator de cuvant RATP Iasi.

 

Comentarii
  • Numai minciuni si prostii scrieti! Bazaiacule, daca imi arati care e traseul ala la care se „lungesc” (imbogateste-ti vocabularul, ca asta nu e hal de exprimare pentru un jurnalist! – dar, sigur, va zbura porcu’ cand vei fi tu jurnalist) „timpii de asteptare” (ma rog, se cheama altfel, dar pentru tine, sa ramana asa!) cu 2* de minute, iti promit ca mananc piesa cu piesa fiecare masina de pe traseul respectiv! Ia compara matale planificarea noua cu aia veche si fa niscai calcule (daca stii sa faci)!

Adauga un comentariu