Local

Trasee de transport public deviate, pentru efectuarea unor lucrari pe carosabil

Publicat: 14 mai 2019
1

Compania de Transport Public Iasi face o serie de modificari pe itinerariile mai mulor autobuze, din cauza unor lucrari care se desfasoara pe carosabil. Astfel, mijloacele de transport public de pe traseele 48, 49 si 50 vor circula pe o ruta deviata, pana pe data de 15 mai 2019, în timpul desfasurarii unor lucrari de asfaltare a unei portiuni de carosabil de pe Strada Moara de Vânt (tronsonul cuprins între intersectiile cu Stradela Moara de Vânt si Strada Spital Pascanu).

Citeste si: CTP Iasi a castigat premiul pentru "Cea mai buna companie de transport public local a anului 2019"

Astfel, între orele 07:00 – 19:00, traseul deviat pe care vor circula autobuzele este urmatorul: Târgu-Cucu – Podul de Fier – Bulevardul Tudor Vladimirescu – Bucsinescu – Strada Vasile Lupu – Tatarasi Sud – Ciric si retur. "Celelalte portiuni ale fiecarui traseu în parte ramân neschimbate", au precizat reprezentantii Companiei de Transport Public Iasi.

Citeste si: Eveniment important al transportatorilor din tara, organizat de CTP Iasi

De precizat si faptul ca, la sfarsitul saptamanii trecute, proiectul "Reabilitarea infrastructurii de tramvai Iasi – Dancu" a fost aprobat de autoritatile centrale pentru a intra in faza de precontractare. Licitatia a fost lansata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, unde au fost publicate doua anunturi prin care municipalitatea intentioneaza sa contracteze lucrarile de constructii (modernizarea liniilor de tramvai, modernizarea carosabilului si a trotuarelor etc.) aferente proiectului "Reabilitarea infrastructurii de tramvai Iasi – Dancu" si, respectiv, achizitia de tramvaie noi de circa 26 de metri lungime.

Adauga un comentariu