Eveniment-Social

Trasee turistice propuse de primarie

Publicat: 15 mart. 2008

Primaria municipiului Iasi prin Biroul de Turism a facut o propunere ce vizeza promovarea unor trasee turistice de interes din oras. Municipalitatea propune spre vizitare muzeele, casele memoriale si lacasurile de cult. Ca un traseu suplimentar, apare si ideea de plimbare pe jos. „Cea mai buna solutie pentru a face cunostinta cu farmecul si eleganta capitalei culturale a Moldovei este o plimbare pe jos, de-a lungul bulevardelor Stefan cel Mare si Sfant si Carol I „, a declarat Cosmin Coman, director de strategii din cadrul primariei.

Astfel se incearca punerea in valoare a obiectivelor turistice din oras ca Palatul Culturii, Manastirea Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul National Vasile Alecsandri, Parcul Copou, Casa Memoriala Mihail Sadoveanu, Bojdeuca lui Ion Creanga, Casa Memoriala George Toparceanu si alte puncte de atractie care ar aduce un numar consistent de turisti. „Informatiile ce au legatura cu aceste trasee turistice se pot gasi la Centrul de Informare Turistica Iasi „, a precizat Coman.loading...

Comentarii
  • Greu de crezut ca turistii vor rezista sa viziteze Iasul.Cu masina e riscant, iti poti rupe rotile(de ex. pe N. Iorga sa circuli pe dalele de beton de pe linia de tramvai este o aventura costisitoare ; exemplele ar putea continua la nesfarsit) iar pe jos e camacelasi lucru, doar ca pantofii costa mai putin.

  • A vazut cineva cum arata pavajul din fata Prefecturii (ce sa mai zicem de locuri mai indepartate de ochii edililor)?
    Daca renunta fiecare din persoanele (i)responsabile de cum arata Iasul la 1 mp de pavaj din curtea proprie provenit din ,,economiile” facute la diverse constructii de interes public se putea asfalta toata esplanada din fata Palatului si Prefecturii.

  • Ce naiv sunt!
    Nu va citi nimeni aceste comentarii;cititorii nu sunt interesati(ce e senzational in asta?!), iar edilii au alte preocupari legate de campania electorala care nu se face cu realizari ci cu promisiuni;intrebarea e: PANA CAND???

Adauga un comentariu