Informații utile

Tratament Coronavirus! Există, sau nu tratament pentru virusul din China

Publicat: 26 feb. 2020
Tratament Coronavirus
Tratament Coronavirus

Tratament Coronavirus! Informaţii de ultimă oră în legătură cu coronavirus. Cele mai noi studii în domeniu arata că au fost descoperite tratamente pentru virusul din China. Marile universităţi ale lumii, împreună cu cele mai sclipitoare minţi, lucrează intens la descoperirea unui tratament. Conform cercetătorilor aflaţi în prezent într-un studiu despre efectului medicamentului Remdesivir, în tratamentul virusului, au observat că 66% dintre pacienţi vor avea şansa de a lua medicamentul antiviral. Studiul este realizat cu un număr de pste 700 de persoane şi a început pe data de 6 februarie în Wuhan, zona zero a coronavirus.

Un raport referitor la studiu arată faptul că 2:1 dintre pacienţi aflaţi într-o stare critică pot primi un tratament mai bun. Zhao Jianping a afirmat acest lucru într-o conferinţă de presă susţinută la Spitalul Tongji din Wuhan. Restul pacienților care nu iau medicamentul în studiu vor primi alte tratamente standard, a adăugat Zhao.

Tratament Coronavirus! Tratamentul împotriva malariei ar avea efecte dovedite împotriva coronavirus

Conform altor experţi din China, tratamentul care este folosit împotriva malariei are efecte certe şi pentru tratarea coronavirus. În altă ordine de idei, Didier Raoult, directorul Institut Méditerranée Infection din Marsilia vine cu o confirmare la declaraţiile chinezilor.

”Știam deja că chlorochina era eficientă în vitro împotriva noului coronavirus și evaluarea clinică făcută în China a confirmat-o (…) În cele din urmă, această infecție ar putea fi cea mai simplă și cea mai puțin costisitoare dintre toate infecțiile virale”, a explicat profesorul Raoult, specialist renumit în bolile infecțioase.

Adauga un comentariu