Sanatate

Tratament cu bicarbonat de sodiu pentru monturi. Scapă de durere în mod natural

Publicat: 17 iun. 2022
picioare pe o stâncă la plajă
Monturile reprezintă depozite de sare, cauzate de infecții reumatice, dar și de purtarea unor încălțări necorespunzătoare.

Bicarbonatul de sodiu este un remediu universal, care te scapă de monturi în mod natural. Iată cum se folosește și cât este de eficient.

Monturile reprezintă depozite de sare, cauzate de infecții reumatice, dar și de purtarea unor încălțări necorespunzătoare. De asemenea, monturile sunt un rezultat al gripei, amigdalitei, gutei sau al unui metabolism slab și al dietei nesănătoase.
Monturile apar, la unele persoane, după vârsta de 30 de ani și se manifestă prin deformarea articulației degetului mare, prin durere și prin inflamații. Din fericire, există numeroase remedii naturiste, care te pot scăpa definitiv de acest disconfort. Iată care sunt acestea.

Tratament cu bicarbonat de sodiu pentru monturi

Poți scăpa de monturi cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Tot ce trebuie să faci este să pui la fiert doi litri de apă. Când a dat în clocot, transfer-o într-un lighean, în care ai pus două-trei linguri de bicarbonat. Lasă amestecul să se răcorească și, apoi, stai cu picioarele în apă timp de 20 de minute. Rolul bicarbonatului este de a curăța organismul de toxine și de a face monturile să dispară. Repetă procesul seară de seară, până când durerea este ameliorată, iar monturile se retrag.

Acest remediu nu este unul rapid, astfel că trebuie să ai multă răbdare.

picioarele unei femei într-un lighean cu apă
Rolul bicarbonatului este de a curăța organismul de toxine și de a face monturile să dispară.

Alte remedii naturiste pentru monturi

Multe persoane, care au încercat remediile pe bază de aspirină și tinctură de iod, suc de lămâie și iod și foi de dafin, spun că au scăpat de monturi. Încearcă-le și spune-ne dacă au funcționat.

Aspirină și tinctură de iod

Acest remediu este unul dintre cele mai eficiente pentru monturi. Este suficient să zdrobești 200 de miligrame de aspirină (cinci pastile) și să le amesteci cu 10 mililitri de iod. Amestecă bine, până când obții o pastă omogenă. Aplic-o pe zona afectată în fiecare seară, timp de două săptămâni. Dacă monturile nu au dispărut, continuă tratamentul.

pastile albe de aspirină
Este suficient să zdrobești 200 de miligrame de aspirină (cinci pastile) și să le amesteci cu 10 mililitri de iod.

Suc de lămâie și iod

Pentru ca tratamentul să funcționeze, amestecă o lingură de suc de lămâie cu o linguriță de iod. Rezultatul se aplică pe zona afectată, pe pielea curată și uscată, timp de două săptămâni. Dacă pielea din acea zonă se usucă, aplică, dimineața, o cremă hidratantă.

suc de lămâie într-un vas transparent
Pentru ca tratamentul să funcționeze, amestecă o lingură de suc de lămâie cu o linguriță de iod.

Foi de dafin

Acest remediu se realizează din: 100 de mililitri de alcool de 96%, cinci frunze mari de dafin, trei litri de apă și o lingură de bicarbonat de sodiu. Amestecă alcoolul cu foile de dafin și lasă totul într-o cameră uscată, timp de o săptămână, într-un recipient închis la culoare. După o săptămână, scufundă-ți picioarele în apă caldă cu bicarbonat, iar apoi aplică pasta din foi de dafin pe zona afectată. Apoi, încalță-te cu o pereche de șosete din bumbac și lasă remediul să acționeze până dimineață. Rezultatul te va uimi!

foi de dafin pe o masă de lemn
Acest remediu se realizează din: 100 de mililitri de alcool de 96%, cinci frunze mari de dafin, trei litri de apă și o lingură de bicarbonat de sodiu.Adauga un comentariu