Remedii naturiste

Tratament naturist care te scapa de sinuzita

Publicat: 03 apr. 2014
7
Masajul, tratament-minune Masarea ochilor, urechilor, nasului şi a zonei sinusurilor poate fi foarte eficientă pentru tratarea acestei afecţiuni. De asemenea, este de menţionat că, în funcţie de tipul sinuzitei de care suferiţi, puteţi insista mai mult asupra zonei maxilarelor sau la rădăcina nasului şi la tample.

Vezi si: Foladon, comprimate – Spasme ale musculaturii netede gastrointestinale si biliare, dureri 

Acesta este un ritual folosit în special în medicina chineză. Consumaţi fructe şi legume Incercaţi să consumaţi cat mai multe produse care ajută la curăţarea sinusurilor. Mai exact, includeţi în alimentaţia dumneavoastră foarte multe fructe şi legume proaspete, în special salate, ananas, usturoi, ceapă, ardei iute, ghimbir sau muştar. Un consum considerabil poate duce la fluidizarea mucusului, scrie ziarulring.ro
Hrean şi miere Foarte eficientă poate fi şi o cură de o săptămană cu hrean ras amestecat cu miere. Luaţi cate o lingură, de trei ori pe zi, la două ore după masă. De asemenea, puteţi folosi hreanul şi pentru un tratament pentru uz extern.

Vezi si: Sinuzita, simptome, cauze, factori de risc

Pentru acesta aveţi nevoie de 2 linguri de făină de hrean şi 2 linguri de făină de seminţe de in. Peste acestea se adaugă apă şi se amestecă foarte bine pană ce se obţine o pastă. Amestecul se pune într-un tifon şi se aplică pe frunte pentru cel puţin 10 minute. Aveţi grijă însă că poate provoca iritaţii. De aceea, este necesar să hidrataţi foarte bine locul cu 15 minute înainte de aplicarea cataplasmei.  

Vezi si: A venit primavara, iar cu ea si sinuzita 

Adauga un comentariu