Remedii naturiste

Tratament naturist cu celule stem

Publicat: 10 dec. 2010
7

Intr-o lume din ce in ce mai trepidanta, fiecare dintre noi avem nevoie de mai multe resurse energetice si imunitare, pentru a implini cat mai multe aspecte ale unei vieti fericite. Pe acest fundal apar tot mai multe cercetari si realizari legate de celulele stem. Celulele stem sunt celule care pana la sfarsitul vietii isi mentin capacitatea de a se diviza si de a forma variate tipuri de celule din corpul nostru. Aceste celule sunt foarte flexibile, deschise si adaptabile, asa incat, in afara de placenta pot produce celule de orice tip pentru organismul uman. Dupa nastere avem 20-25 milioane de celule pluripotente in sange.

Problema este ca pe masura ce imbatranim, maduva osoasa produce tot mai putine celule de acest fel, iar capacitatea de regenerare a organismului scade proportional: la un organism de 60-70 ani, scade la o cincime numarul de celule stem fata de cele aflate in tinerete in organism. Celulele stem mature din tesuturi pot fi folosite in terapii ce vizeaza inlocuirea ori completarea tesuturilor si celulelor bolnave si poate ajuta in tratamentul unor boli si maladii precum: Parkinson, Alzheimer, hemoragii cerebrale, diabet, boli cardiovasculare. Fiecare parinte doreste sa protejeze sanatatea copilului sau, asa ca, in schimbul sumei de 1000 de euro, se pot preleva celule stem din sangele cordonului ombilical de la nastere, care este pastrat refrigerat in Slovacia.

„In sangele ombilical se afla celule embrionare capabile sa se transforme in aproape orice fel de celula umana”, explica dr. Ioan Munteanu, seful Clinicii de Obstetrica – Ginecologie din Timisoara, locul unde se face prelevarea celulelor stem din cordonul ombilical. Doctorii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, au recoltat celule stem de la o pacienta de 38 de ani din proprul sange, pentru ca mai apoi sa le transplanteze in scopul ameliorarii/vindecarii diabetului, boala de care suferea pacienta. Dupa cum puteti vedea din aceste cercetari, daca un organism are mai multe celule stem el are o sanatate mai buna, producandu-se practic o intinere a acestuia.

In urma cercetarilor efectuate in Ungaria, care au ca scop gasirea acelor substante naturale care stimuleaza producerea de celule stem in maduva osoasa, s-a obtinut produsul OLIMPIQ STEMXCELL (Olimpiq Stem + Cell) Prin administrarea produsului Olimpiq StemXcell, un om de 40 de ani poate dobandi un numar de celule stem apropiat celui de la varsta de 20 de ani. Un om de 50 de ani se poate compara astfel, din punct de vedere al capacitatii de regenerare a organismului cu unul de 20 de ani. Cu acest preparat fabricat pe baza de plante, putem spori cu 50% zilnic producerea de celule stem in maduva osoasa. Acest mecanism eficient se explica prin faptul ca substantele care se afla in produsul OLIMPIQ STEMXCELL contine antioxidantii vegetali, substantele ce contin bioflavonide si asigura drumul nestingerit al celulelor stem in circulatia sanguina. Preparatul completeaza hrana, si faciliteaza tratamentul la domiciliu la un pret rezonabil.

Adauga un comentariu