Remedii naturiste

Tratament naturist de 10 zile pentru hemoroizi

Publicat: 11 feb. 2016
Hemozoizii sunt varice, dilatari ale venelor. Sunt situati in zona anusului si a rectului. O dieta cu alimente bogate in fibre si saraca in alimente procesate este esentiala. De asemenea, se recomnada cresterea consumului de lichide la sase-opt pahare de apa pe zi. Cele mai multe tratamente ale hemoriozilor au scopul de a reduce durerea si mancarimile provocate de acestia.

Patru leacuri naturale pentru hemoroizi 

O varianta foarte buna de tratament este urmatoarea: doua linguri de suc de scorus se amesteca cu trei picaturi de ulei de ghimbir. Se administreaza de trei ori pe zi, înaintea meselor principale. Durata tra­ta­mentului este de zece zile. Apoi, peste o lingura de rostopasca se toarna o cana cu apa clocotita, se acopera si se lasa la infuzat 20 de minute. Se adauga o lingurita de miere cu ghimbir. Toata cantitatea se administreaza înainte de masa, timp de sapte zile.
 
Hemoroizii reprezinta o boala a tesutului vasculo-conjunctiv din zona anala, deci o boala a vaselor de sange, dar si o boala de tesut conjunctiv care sustine vasele in zona anusului. Cand hemoroizii sangereaza, sangele este deschis la culoare, rosu deschis, deci nu este doar sange ce se intoarce prin vene la inima, ci este si sange arterial, rosu aprins, incarcat cu oxigen. Deci se amesteca sangele mai inchis la culoare din vene cu sangele rosu aprins din artere. Acest lucru dovedeste ca este o boala nu numai a vaselor de sange, ci si de tesut conjunctiv, ce sustine vasele respective. In boala hemoroidala se constata o coborare a pernutelor vasculo-fibroase.


loading...

Adauga un comentariu