Sfatul medicului

Tratament naturist din macese pentru hepatita

Publicat: 15 ian. 2015
7
Vinul de macese este una dintre cele mai bune surse de vitamina C – este foarte bun inpotriva racelii , a hepatitei si a afectiunilor renale – este un puternic anti-oxidant si detoxifiant.
Ingrediente:
macese 500 g,
miere de salcam 500 g,
apa calduta cca 2 litri
 
Macesele se spala, se curata de codite si vrafurile negre. Se pun intr-o damigeana de sticla, eu am folosit-o pe cea de 3 litri. Se adauga mierea.
Apa se incalzeste usor, nu se clocoteste, dupa cum stim din concursul „Raspunzi si castigi”, mierea isi pierde proprietatile la temperaturi peste 40 grade ;), apoi se adauga peste amestecul da macese, se inchide ermetic cu un dop de pluta si se amesteca energic. Procesul acesta trebuie facut de 2 ori pe zi cca. 5 saptamani.
Vinul de macese are rol in pastrarea si cresterea imunitatii organismului, in combaterea mult mai rapida a racelilor, in tratarea diferitelor afectiuni renale si hepatice, in sinteza colagenului natural al pielii. Preparandu-l fara zahar este o sursa activa de sanatate pentru bolnavii de diabet care au probleme cu circulatia sangelui si ranile deschise.
De asemenea, vinul de macese este tonic, diuretic, fiind benefic in cazul lipsei poftei de mancare, in convalescenta. 

Esfogran, granule – adjuvant in hepatite cronice, hepatita etilica si sechele de hepatita virotica
 

In curand Vinul de Macese
Fa rezervare !
PRETUL ESTE DE 45 LEI /500g 
Comenzi – rezervari la nr de tel 0741347025 – adresa si comanda dorita 
livrarile se vor face prin posta rom ( taxa colet 5-9 lei) – prin colet cu plata ramburs
Adauga un comentariu