Terapii alternative

Tratament uimitor pentru durerile articulare si de spate: folia de aluminiu

Publicat: 23 iul. 2015
7
Vindecatorii chiezi si rusi au demonsrat ca folia de aluminiu poate fi folosita ca instrument de vindecare. Aceasta metoda de vindecare este pe cat de neobisnuita pe atat de eficienta.
Asadar, ia o bucata de folie de aluminiu, pune-o pe locul dureros si leag-o cu un bandaj. Folia de aluminiu se foloseste pentru a trata diferite tipuri de durere, inclusiv dureri la nivelul gatului, spatelui, bratelor, picioarelor, articulatiilor, sciatica, artrita reumatoida si in cazul depozitelor de sare. De asemenea, poate fi utilizata si in tratamentul gutei si in cazul cicatricilor postchirurgicale.

Doua ingrediente naturale esentiale pentru sanatatea articulatiilor
 
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei o bucata de folie de aluminiu si sa o aplici pe cicatrice sau, in cazul gutei, sa iti invelesti degetul mare cu folie si sa o fixezi cu un bandaj. Vindecatorii din China recomanda ca acest tratament sa durezi aproximativ 10-12 ore.
Pune o bucata de folie de aluminiu deasupra locului inflamat si tine-o peste noapte. Se face o pauza de 1-2 saptamani si se repeta tratamentul daca este necesar.

Laptele de dovleac te scapa de durerile articulare

 
Folia de alumiu te poate ajuta sa scapi de raceala – Infasoara-ti picioarele cu 5-7 straturi de folie de aluminiu si pune o bucata de hartie sau o material textil din bumbac intre fiecare strat. Tine compresa timp de o ora. Apoi, inlatura compresa si pune-o din nou dupa doua ore. Las-o sa actioneze timp de o ora si apoi fa pauza din nou. Acest tratament se repeta de trei ori.
Adauga un comentariu