Magazin

Tratamentul MINUNE cu … RUMEGUS

Publicat: 10 mart. 2013
1

Folosita ca tratament de peste 70 de ani de zile, s-a raspandit rapid in ultimul timp in saloanele de infrumusetare din Japonia, unde costul unei sedinte de 15 minute costa doar 70 de dolari. Daca vreti un ten curat si luminos, dar si un organism sanatos, nu trebuie sa apelati decat la impachetari cu rumegus fermentat.

Potrivit apropo.ro, cine vrea sa se simta altfel, poate apela la un tratament cu impachetari cu rumegus fermentat, folosit in saloanele de infrumusetare din Japonia.  Sunt necesare intre 15 si 20 de minute de tratament pentru a te simti… miraculos.

Astfel, in camere special amenajate exista cazi de lemn, de o persoana sau mai multe, in care este pus rumegusul uscat. Acesta provine de la copacii din Yoshino Cypress din Nara, care au un proces unic de fermentatie. Enzimele din fructe si flori sunt adaugate produsului de lemn, iar fermentatia are loc la temperaturi de 70-80 de grade Celsius, fara a fi folosita incalzirea artificiala.

Clientii stau in cazile amenajate, in rumegus, si sunt acoperiti cu acest produs care are efect de incalzire asupra corpului, aducand temperatura pana la aproximativ 40 de grade Celsius. Efectul? La o astfel de sedinta transpiri ca si cum ai fi alergat doua ore la maraton.

Un astfel de tratament se recomanda celor care sufera de obezitate, anemie, hipertensiune, acnee, dar imbunatateste si circulatia si metabolismul, ajutand, printre altele, si la cresterea imunitatii.

Adauga un comentariu