Remedii naturiste

Tratarea bronșitei cu ceapă: cum se procedează

Publicat: 15 ian. 2021
femeie care tuseste si bea ceai
Trebuie administrat de mai multe ori pe zi. Vă recomandăm 5 lingurițe pe zi.

Când avem bronșită, chiar nu ne simțim bine. Tusim, căile noastre respiratorii sunt infundate, ne simțim obosiți și suntem indispusi. Pe scurt, nu avem o forma grozavă! Acesta este motivul pentru care bunicile noastre au un remediu foarte eficient pentru tratarea bronșitei. Datorită lor, veți scăpa rapid de aceasta afectiune. Iată cum se poate trata bronsita cu ceapa!

În primul rând, luati o ceapă si tăiați-o foarte fin. După ce ați terminat, puneți totul într-un castron sau într-o sticlă. Adaugați două linguri de miere. Se amestecă bine, astfel încât mierea să fie prezenta peste tot și să nu existe felii neacoperite. Lăsați să stea o jumătate de zi, apoi filtrați preparatul. Sucul obținut este renumitul sirop care vă va ajuta să tratați bronșita.

Trebuie administrat de mai multe ori pe zi. Vă recomandăm 5 lingurițe pe zi. Asigurați-vă că păstrați amestecul la frigider. După 24 de ore, va trebui să mai prepari inca unul. Dar vei avea plăcerea să vezi că te vei simți deja mai bine! Aveți grijă, însă, gustul nu este foarte plăcut. Acesta este un element de care trebuie să țineți cont, mai ales dacă doriți să-l dați si copiilor.

Dacă nu aveți miere, să știți că o puteți înlocui cu zahăr din trestie. Dar amestecul va fi mai puțin eficient. Și dacă nu aveți ceapă, puteți apela la ceai de cimbru, un remediu foarte bun pentru bronsita.

Adauga un comentariu