Magazin

Trebuie sa uitam prima iubire?

Publicat: 26 dec. 2012
1

Se spune ca prima iubire nu se uita niciodata. Dar, poate ca ar trebui sa fie uitata, deoarece un studiu recent a aratat ca unele amintiri va pot distruge toate celelalte relatii.

Sociologii au descoperit ca euforia iubirii din tinerete poate deveni un reper ireal, in functie de care toate viitoarele relatii vor fi judecate.

Conform acestui studiu, ar fi bine daca nu v-ati fixa in memorie modul cum simteati ca pluteati de fericire la prima intalnire. Cei care prefera o abordare mai pragmatica a ceea ce ar trebui sa le ofere o relatie si care nu incearca sa recreeze pasiunea intensa pe care au trait-o in trecut au sanse sa aiba relatii de durata de succes.

Studiul, realizat in cadrul Universitatii din Essex, a aratat ca cei care au avut o prima relatie pasionala pot avea mai multe deziluzii si dezamagiri in relatiile viitoare.

Solutia cercetatorilor ar fi, daca ati trait o astfel de iubire pasionala, sa incercati sa va protejati de aceasta, sa nu comparati relatiile noi cu aceasta si sa nu incercati sa recreati permanent tot ce ati trait atunci.

Sursa:efemina.ro

Adauga un comentariu