Eveniment-Social

Trecerea de pietoni de la Popas Pacurari, un proiect prea mare pentru anul 2014

Publicat: 30 nov. 2014
1

Municipalitatea ieseana a anuntat inca din vara finalizarea celor mai importante lucrari privind amenajarea unei treceri de pietoni peste Drumul European 583 din zona Popas Pacurari. Potrivit reprezentantilor primariei, lucrarile la scuaruri au fost deja finalizate inca din august, la acel momet fiind anuntat ca realizarea marcajelor urma sa fie finalizata, de asemenea, in cel mai scurt timp.

„In acest moment, se apropie finalizarea investitiei de la Popas Pacurari. Mai trebuie facute marcajele necesare pentru a dirija traficul in zona. Mai mult decat atat, se va preda amplasamentul pentru realizarea semaforizarii, astfel incat sa nu existe perturbari ale traficului. Cei care se ocupau de managementul de trafic vor face semaforizarea„, anunta in vara Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii. Intre timp, iesenii care asteptau finalizarea lucrarii, pentru a putea traversa strada in siguranta au ramas cu sperantele.

„Asta vara era vorba sa se monteze o trecere de pietoni semaforizata in dreptul restaurantului Popas Pacurari. Odata ati spus ca va fi gata pana la inceperea scolii, nu s-a concretizat, apoi ca se va finaliza dupa Sfanta Parascheva. A trecut mai bine de o luna si nu se misca nimic”, se arata intr-o sezizare adresata municipalitatii. Oficialii primariei nu s-au gandit sa explice cumva situatia sau sa caute o scuza, anuntand doar ca sesizarea va fi retrimisa celor de la Citadin.

Adauga un comentariu