National

Treceri de pietoni colorate in rosu sau violet

Publicat: 20 sept. 2013
1

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a anuntat, vineri, ca unele treceri de pietoni din zonele intens circulate ale municipiului ar putea fi colorate cu rosu sau violet, pentru a spori siguranta pietonilor, insa deocamdata nu au fost stabilite costurile unui astfel de proiect.
Robu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca analizeaza posibilitatea sporirii masurilor de siguranta a pietonilor si ca pentru aceasta a propus colorarea in rosu sau violet a trecerilor de pietoni din zone intens circulate.

„Ne-am gandit la rosu, dar nu este exclus sa le coloram in violet. Nu ne-am decis inca asupra culorii. Combinatia de culori violet cu alb este una draga noua, timisorenilor”, a explicat primarul.

Intrebat daca nu ar fi mai potrivita combinatia galben-albastru, acestea fiind culorile PNL, partid din care face parte primarul Nicolae Robu, el a raspuns negativ.

„Timisorenilor sunt convins ca le place si aceasta combinatie, albastru cu galben, dar nu este potrivita pentru trecerile de pietoni”, a spus Robu, sustinand ca vor fi colorate in principal trecerile de pietoni din preajma scolilor.

Intrebat cate astfel de treceri de pietoni ar urma sa fie colorate si la ce suma s-ar ridica intreaga operatiune, primarul Nicolae Robu a raspuns ca nu a facut o asemenea estimare si ca specialistii din primarie se vor ocupa de acest aspect.

Adauga un comentariu