News Flash:

Trei alimente pe care nu trebuie sa le speli niciodata inainte sa le gatesti

20 Iulie 2018
808 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6569 RON (-0.0017)
USD: 4.0889 RON (-0.0087)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Desi pare sanatos, unele alimente pot reprezenta un pericol daca le speli an chiuveta inainte sa le gatesti.

Carnea de pui - este primul pe lista cu alimente pe care nu ar trebui spalata inainte de a o gati. Cel putin, nu in chiuveta, spun medicii. Motivul? Bacteriile din ea se vor raspandi in intreaga chiuveta, ajungnand ulterior pe tacamuri si alte alimente.

Citeste sI: 6 alimente care combat calculii biliari

Carnea rosie - pe langa faptul ca este la fel de periculoasa ca cea de pui din punct de vedere al bacteriilor, daca este stropita cu apa isi pierde aroma.

Ciuperci - acestea trebuie curatate si apoi sterse cu un servet umed. Nu este indicat sa le speli, deoarece absorb multa apa.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimente pericol carnea rosie ciuperci
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2018 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035447 (s)