International

Trei dintre cei patru copii ai miliardarului danez Anders Holch Povlsen au murit in atacurile cu bomba din Sri Lanka

Publicat: 24 apr. 2019
1

Trei dintre cei patru copii ai miliardarului danez Anders Holch Povlsen au murit in atacurile cu bomba din Sri Lanka, informeaza BBC.

Patronul Asos si-a pierdut 3 copii in Sri Lanka. Micutii se aflau in vacanta de Paste acolo. „Din pacate, putem confirma rapoartele”, a spus un purtator de cuvant al Bestseller, intr-un e-mail. „Dorim sa respectam intimitatea familiei si, prin urmare, nu avem alte comentarii.” Familia se afla in vizita in Sri Lanka cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Numele copiilor nu au fost facute publice. Anders Holch Povlsen detine lantul international de imbracaminte Bestseller, fiind, de asemenea, cel mai mare actionar unic al companiei de retail online de imbracaminte si cosmetice Asos. Holch Povlsen are un portofoliu vast de proprietati in Scotia, unde detine inclusiv Castelul Aldourie, achizitionate prin compania sa Wildland, care se descrie ca fiind un proiect de conservare peisagistica.

Numarul mortilor in urma atacurilor din Sri Lanka a ajuns la 290, in urma unei serii de explozii ce au avut loc la biserici si hoteluri de lux duminica. Politia a arestat 24 de persoane, dar niciuna dintre acestea nu si-a asumat responsabilitatea pentru atacuri. Marea majoritate a celor ucisi sunt considerati cetateni din Sri Lanka, inclusiv multi crestini care au murit in timpul slujbei de Paste. Autoritatile estimeaza un numar de 36 de cetateni straini printre persoanele decedate, cele mai multe fiind inca neidentificate.

Adauga un comentariu