National

Trei drumuri judetene sunt in CONTINUARE blocate din cauza zapezii

Publicat: 08 ian. 2015
1
Trei drumuri judetene din Vaslui sunt inchise in continuare circulatiei din cauza zapezii, joi, la doua zile de la oprirea viscolului in judet, pe doua dintre aceste artere autoritatile neintervenind inca din cauza numarului redus de utilaje de deszapezire, transmite corespondentul MEDIAFAX.
 
Citeste si: Primarii s-au luptat cu un inamic extrem de periculos. Alegerile au fost joaca de copil pe langa ce s-a petrecut ieri
Potrivit reprezentantilor Prefecturii Vaslui, trei drumuri judetene, respectiv DJ 284 Duda Epureni – Ghermanesti, DJ 247 Codaesti – Dapnesti si DJ 245A Lipovat – Bogdana, sunt in continuare inchise circulatiei, acestea fiind inzapezite inca din cursul zilei de marti din cauza viscolului.
Reprezentantii firmei de deszapezire, SC LDP SA Vaslui, societate la care Consiliului Judetean este unic actionar, spun ca pe doua din cele trei artere care deservesc mai multe comunitati nu s-a intervenit inca, urmand ca utilajele de deszapezire sa intre pe aceste drumuri in cursul zilei de joi.
”Pe drumul Lipovat – Bogdana se va lucra astazi (n.r.-joi) cu o autofreza care a actionat pana acum in zona Barladului (n.r. -sudul judetului), iar pe sectorul Codaesti – Danesti se va intra dupa ce se va repara utilajul de deszapezire repartizat in acea zona. Pe cel de-al treilea drum inchis circulatiei, Duda Epureni – Ghermanesti, se actioneaza pentru inlaturarea blocajelor create de viscol. Utilajele de deszapezire pe care le avem trebuie sa le impartim pe toate drumurile judetene, iar interventiile se fac etapizat, in functie de categoria de folosinta a arterelor ”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX directorul SC LDP SA Vaslui, Adrian Cotiga.
Adauga un comentariu