Local

Trei femei s-au întâlnit în aceeaşi intersecţie! Tamponare pe podul din zona Cicoarei – FOTO, VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 25 feb. 2021
Accident rutier în zona Cicoarei din Iași
Accident rutier în zona Cicoarei din Iași

În urmă cu puţin timp, o tamponare a avut loc în intersecţia de pe podul Cicoarei. Conform datelor existente până la această oră se pare că, un autoturism marca Logan şi un autoturism marca Skoda au fost implicate în impact.

Autoturismul marca Skoda este echipat pentru şcoala de şoferi. La volanul ambelor maşini se aflau persoane de sex feminin. În dreapta şoferiţei care era la ora de conducere se afla tot o femeie, instructor şcolar.

Din fericire nu au fost semnalate pagube umane. Nicio persoană nu a fost rănita. Totuşi, daunele înregistrate de cele două maşini sunt destul de serioase, acestea necesitând reparaţii.

Cel mai probabil, cele două persoane vor ajunge la o înţelegere amiabilă.

Comentarii
 • Aia din logan n-ar trebui sa mai aiba dreptul sa urce vreodata la volan. Soferita de weekend. Ia dracu un taxi daca stii ca esti banana si habar n-ai ce sunt ale legi de circulatie

 • Scoala semnaliza revenirea pe banda 1 cauzata de protectia aia pt pietoni si tanti cu loganul (gura mare) a considerat ca semnalizarea e pentru a face dreapta pe pod. Poc.

 • Pai, cum, schimbi banda de mers in intersectii? Normal ca aia cu Loganul a crezut ca masina scoala semnalizeaza ca face dreapta, pe pod si a intrat. Instructorul dormea?

 • Acolo nu ai de ce sa schimbi de pe banda 2 pe 1, ca esti in intersectie. Dupa ce se termina intersectia semnalizezi si schimbi de pe banda 2 pe 1!

 • Cam chiori voi asa. Nu vedeti unde a fost impactul? Nu se vad pilonii aia de pe banda 1? Chiar si daca semnaliza ea mai din timp decat era necesar, e trecuta de mult de zona in care putea sa faca la dreapta. Tu ca sofer trebuie sa te asiguri de 50 de ori inainte sa intri ca bizonu stiind ca nu ai tu prioritate. Instructorilor

 • Idiotilor. Cand vezi o masina de scoala trebuie sa iti pui in cap orice scenariu. E un incepator la volan. Nu va bagati ca bizonii asa aiurea. Sau daca te bagi ii dai talpa nu stai ca vaca in mijlocu strazii.

 • Inainte de intersectie, daca nu faci viraj, nu ai voie sa semnalizezi, asa degeaba, ca ai ocolit tu un canal sau ai schimbat banda pe linie continua… valabil pentru toti soferii de zile lucratoare care comenteaza, si pt cei nemisogini

 • PENTRU SOFERII DE WEEKEND: IN TIMPUL SAPTAMANII MERGETI IN CEA MAI APROPIATA STATIE SI ASTEPTATI SA VINA AUTOBUZUL SI MERGETI UNDE DORITI VOI. E FOARTE SIMPLU. VEDETI CE PATITI DACA VA INCUMETATI SA MERGETI IN ZILE LUCRATOARE. SUNTETI NUMA BUNI DE PLATA. HAI, AVETI GRIJA DE CORPURILE VOASTRE

 • Si care e problema cu titlul? Cand un sofer din alta localitate are un accident in iasi, imediat e catalogat ca fiind vasluianu, suceveanu, cu permise luate cu spaga. Atunci e amuzant, nu? Tare va mai atacati voi dragi feministe. Ce e gresit in titlu? Sunt 3 femei, din care doua soferite si o instructoare. Toate 3 sunt implicate direct in accident.

 • Majoritatea femeilor se chinuie cu greu sa ajunga la destinatie. 0 reflexe la majoritatea din ele. Sunt si cateva care chiar stiu sa sofeze, dar in mare parte sunt vai de capul lor. Nu va mai atacati, asta este realitatea.

 • Ieri stătea una ca vaca la mai puțin de 25m de o stație de autobuz din Copou și cu indicator de oprire interzisă în spatele ei la 10 metri, iar unul care ieșea dintr-un autobuz, efectiv a coborât pe mașina vacii, o Skoda vișinie IS36DOB, de la Dobitoacă.
  Și tot vaca făcea gât la călător.

Adauga un comentariu