Local

Trei fetițe, jucării sexuale pentru mai mulți indivizi din Iași. Au făcut bani de i-au întors cu lopata, dar acum s-a întors roata

Publicat: 07 mai 2022
O tânără și un individ care se descheie la pantaloni
Doi indivizi au primit, în total, 17 ani de pușcărie, după ce au fost acuzați de trafic de minori

Doi indivizi acuzați că au folosit unele tinere ca jucării sexuale au fost pedepsiți de magistrații ieșeni. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Dănuț Valentin Moroșanu la 12 ani de pușcărie, pentru viol, trafic de minori, lipsire de libertate în mod ilegal și folosirea serviciilor unei persoane exploatate, în formă continuată. În același dosar, Andrei Liviu Bîncă a primit o pedeapsă de cinci ani de temniță, pentru trafic de minori

Doi indivizi acuzați că au folosit unele tinere drept jucării sexuale au fost pedepsiți de magistrații ieșeni. Așadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe Dănuț Valentin Moroșanu la 12 ani de pușcărie, pentru viol, trafic de minori, lipsire de libertate în mod ilegal și folosirea serviciilor unei persoane exploatate, în formă continuată. În același dosar, Andrei Liviu Bîncă a primit o pedeapsă de cinci ani de temniță, pentru trafic de minori.

„Instanța admite acţiunea exercitată de părţile civile şi îl obligă pe inculpatul Dănuț Valentin Moroșanu să îi achite părţii civile minore M.I.A. contravaloarea în lei, la data plăţii, a sumei de câte 10.000 de euro, drept daune morale, iar părţii civile minore M.A. – suma de 3.000 de lei, drept daune morale. Ia act că persoana vătămată E.L.V. nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au afirmat judecătorii ieșeni.

Mai multe tinere, jucării sexuale pentru diverși indivizi din Iași

Demn de remarcat este faptul că sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Dosarul celor doi indivizi a fost disjuns dintr-un altul, în care alți șapte au fost acuzați de comiterea unor fapte similare. Cei nouă indivizi au intrat în vizorul procurorilor la mijlocul lunii august 2020.
Atunci, doi frați adolescenți din comuna ieșeană Balș s-au crezut regizori de filme porno și au crezut că își pot bate joc de o copilă, pe care ar fi violat-o. Scandalul a ieșit la iveală de aici.

Astfel, Ionuț Balmuș și Sergiu Petronel Balmuș sunt frați și fac parte dintr-o familie modestă. Părinții lor au fost plecați în străinătate, iar cei doi băieți au crescut pe la rude. Conform anchetatorilor, ambii au abordat o minoră din vecini și ar fi obligat-o în repetate rânduri să întrețină raporturi sexuale. Mai mult decât atât, scenele ar fi fost filmate.

Ce au spus anchetatorii cu privire la acest incident

Cei doi tineri în vârstă de 18 și 15 ani ar fi determinat-o pe victimă să nu spună nimic despre cele întâmplate. În plus, cei doi frați ar fi arătat filmulețele cu acea minoră. După ce povestea a ieșit la iveală, a fost deschisă o anchetă și autoritățile locale au intrat pe fir, asistentul social de la Primăria Balș a mers în ambele familii și a făcut o anchetă.

Totodată, cei doi frați s-au trezit cu polițiștii la ușă și au ajuns atunci în spatele gratiilor. Mai apoi, procurorii ieșeni au continuat ancheta și au ajuns și la ceilalți șapte indivizi suspectați că au profitat de naivitatea unor copile. Printre aceștia, se află Dănuț Valentin Moroșanu și Andrei Liviu Bîncă. În plus, oamenii legii au constatat că, în total, nouă tinere ar fi fost luate drept jucării sexuale în acest caz din județul Iași.
Comentarii
  • Mai bine judecătorii sau copiiilor să treacă prin aceeași batjocură și să primească 3000 de lei și 5 ani pedeapsă pt faptă să vadă cum li se pare dreptatea pe care o împart….aloo treziți vă că unii nu și mai revin niciodată după așa ceva…

  • Mai bine judecătorii sau copiii lor să treacă prin aceeași batjocură și să primească 3000 de lei și 5 ani pedeapsă pt faptă să vadă cum li se pare dreptatea pe care o împart….aloo treziți vă că unii nu și mai revin niciodată după așa ceva…realitatea pt unii e doar în cărți în stradă e jungla…

Adauga un comentariu