Eveniment-Social

Trei masini s-au ciocnit pe strada Elena Doamna

Publicat: 19 aug. 2011
1

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier petrecut ieri dimineata, in jurul orei 10.00, pe Elena Doamna. Un Volkswagen a fost lovit din spate de un Audi, iar acesta a fost atins de un Cielo.

Razvan T., de 38 de ani, din Iasi, se afla la volanul unui autoturism Audi. La trecerea pentru pietoni din dreptul intersectiei cu strada Ghica Voda, pentru ca nu a pastrat distanta regulamentara, s-a ciocnit cu un Volkswagen condus de Andrei W. , de 35 de ani, din Iasi. Dupa impactul celor doua masini, un alt sofer, Gheorghe P. , de 53 de ani, din Iasi, care, la fel, nu pastrase distanta, a fost implicat in incident. In urma coliziunii, Andrei W. si Karolina, sotia sa in varsta de 33 de ani, pasagera de pe locul din dreapta fata, au suferit leziuni si au fost transportati la spital pentru acordarea de îngriji medicale. „Primul sofer nu a pastrat distanta regulamentara în mers fata de alt autoturism condus regulamentar, intrând în coliziune cu acesta. Dupa impactul celor doua vehicule, un alt conducator auto, care nu pastrase, la rândul sau, distanta fata de un alt autoturism, a intrat în coliziune cu acesta”, a declarat Alina Vezeteu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.
Cei trei soferi au fost testati alcoolscopic, dar nici unul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Razvan T. si Gheorghe P. s-au ales cu dosare penale pentru vatamare corporala din culpa. Toate accidentele si traficul infernal de pe Elena Doamna sunt caute de restrictiile rutiere din zona. Practic, soferii nu mai pot face stanga spre Targu Cucu. De cand a fost inchis traficul, nici un echipaj de politie nu a fost trimis acolo pentru a dirija circulatia.

Adauga un comentariu