Sport

Trei meciuri din Liga Elitelor pentru juniorii Politehnicii

Publicat: 16 aug. 2019

Sfârsitul saptamânii programeaza, în Copou, trei întâlniri din cadrul Ligii Elitelor: sâmbata, de la ora 10:00, pe terenul sintetic, Politehnica se confrunta cu ACS Kids Tâmpa Brasov, într-un joc contând pentru etapa a 3-a a Ligii Elitelor U16.

Duminica, în intervalul orar 10-14, pe terenul central de aceasta data, echipele pregatite de Adrian Dobrea (Politehnica Iasi U19) si Dan Cananau (Politehnica Iasi U17) vor da piept cu reprezentantele FCSB-ului.

Dat fiind faptul ca vom juca pentru prima data contra echipei din Brasov, nu detin foarte multe informatii în ceea ce îi priveste. Au trecut cu 3-1 de LPS Suceava în etapa intermediara de la mijlocul acestei saptamâni, deci ma astept sa întâlnim un adversar puternic. Sper sa spargem gheata în aceasta competitie, dupa ce am acumulat un punct în primele doua partide.

Juniorii "mari" ai Politehnicii reîntâlnesc FCSB-ul, dupa ce, sezonul trecut, s-au calificat în Liga Elitelor U17 si au dispus de formatia bucuresteana cu 6-4 pe teren propriu. Un scor similar, 6-3, dar în favoarea FCSB-ului, s-a consemnat în mansa tur.

Este un meci foarte important pentru noi. Sunt asteptari mari de la echipa, iar noi vrem sa ne ridicam la inaltimea acestora. Vrem sa demonstram ca suntem mai buni, în fata propriilor nostri suporteri. Nu va fi un meci usor, dar promitem sa facem o figura frumoasa si sa dam totul pe teren, luând astfel toate cele 3 trei puncte!
Iordanis Grigoriu, component al echipei de Juniori A a Politehniciiloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit