Eveniment-Social

Trei persoane muscate de caini au ajuns in spital

Publicat: 30 iul. 2015
1

Trei persoane au ajuns in spital dupa ce au fost muscate de caini. Primul, un baiat de 12 ani, a ajuns pe mana medicilor cu plaga muscata la nivelul antebratului drept. Vazand ca sangereaza, parintii au sunat speriati la 112 si au solicitat ajutor. Imediat, la fata locului s-a deplasat o ambulanta care l-a preluat si l-a transportat pe pusti la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani in Compartimentul de Primiri Urgente. De aici, minorul a fost directionat la Boli Infectioase pentru a primi tratamentul impus in astfel de situatii.

Un alt copil de numai 3 ani si 8 luni a fost adus la Urgente, dupa ce a fost muscat de buza. Micutul a primit ingrijiri medicale, dupa care a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Maria din Iasi pentru investigatii amanuntite si tratament.

Serviciul de Ambulanta a fost solicitat si in aceasta dimineata pentru o femeie din Harmanesti. R.M. in varsta de 64 de ani a fost adusa in Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal de Urgenta Pascani cu rani la nivelul manilor si picioarelor. Pacienta se afla in UPU pentru investigatii.

De mentionat faptul ca muscatura de caine se poate infecta foarte usor, de aceea nu trebuie neglijata. Ingrijirea optima a plagii proaspete poate preveni complicatiile si asigura o vindecare mai usoara.

Adauga un comentariu