Local

Trei politisti ieseni au primit titulatura de „Politistul Anului” – FOTO, VIDEO

Publicat: 25 mart. 2013

Trei politisti ieseni au primit, ieri, distinctia de „Politistul Anului„, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi. Este vorba despre comisarul de politie Adrian Liviu Anechiforesei, din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, agentul sef principal de politie Ioan Cristian Danila, din cadrul Sectiei 2 Politie si agentul sef adjunct de politie Ioana Claudia Glont, din cadrul Politiei Municipiului Iasi – Biroul de Investigatii Criminale. Acesta din urma lucreaza de 8 ani in politie si spune ca nu si-ar schimba locul de munca. „Sa fiu declarata Politistul Anului este o mare bucurie pentru mine, pentru ca este o dovada a faptului ca meritele mele sunt apreciate de conducere. Am muncit foarte mult, nu neaparat pentru aceasta distinctie, ci pentru ca sunt constiincioasa si imi place sa imi fac treaba cu seriozitate. Mi-am dorit sa ma fac politista de cand eram micuta, m-am dus si la karate gandindu-ma ca o sa-mi foloseasca in aceasta meserie. Am mers la scoala de politie, deci repet, este un vis pe care l-am avut de mica. Am avut ocazia sa optez pentru orice profil, intrucat am fost sefa de promotie, si mi-am dorit intotdeauna judiciar, investigatii criminale. De aproximativ doi ani fac activitate de cercetare penala in cadrul Biroului de Investigatii Criminale. Este o meserie dura, dar care aduce satisfactii”, a precizat Ioana Claudia Glont. Ceremonia, in care oamenii legii au fost recomensati prin felicitari scrise, diplome sau avansari in grad, a fost organizata cu ocazia Zilei Politiei, care se serbeaza in fiecare an pe date de 25 martie. „Odata cu sarbatoarea Bunei Vestiri, Politia Romana isi serbeaza 191 de ani de la prima atestare documentara. Cu aceasta ocazie, am organizat mai multe manifestari culturale si sportive, premergator acestei zile, plus ceremonia avansarii in grad la termen si inainte de termen. Am avut patru politisti, care au fost avansati inainte de termen pentru merite profesionale deosebite. De asemenea, am avut mai multi politisti carora li s-au inmanat plachete, diplome si alte distinctii pentru activitatile foarte bune, desfasurate din perioada anului 2012 si pana in prezent. Urmeaza ca in continuare sa ne desfasuram activitatea cu gandul si cu apropierea mai mare de cetateni, sa le asiguram gradul de siguranta publica, astfel incat calificativele acordate de cetateni sa fie de foarte bine si in 2013”, a declarat chestorul de politie Ioan Scripniciuc, seful Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.loading...

Comentarii
  • Titluri,distinctii,sarbatoare,…..iar eu ma simt in jungla.Este plin orasul de hoti,boschetari,aurolaci,traficanti si vinzatori de tigari,pesti si prostituate,camatari,clanuri mafiote,cluburi cu scandaluri,alcoolici,….cam asa arata orasul ce il paziti domnilor politisti,iar dv. va”medaliati”.

    • pentru hoti: poti verifica cazierele la fiecare si poti vedea faptele pt care au fost incriminati iar judecatorii ii judeca in libertate, boschetari: du-te la Nichita si cere-i socoteala pentru ca nu are adaposturi cu locuri suficiente pt ei, traficantii si vanzatorii de tigari pot fi doar sanctionati si atat pt ca ei cunosc legea si nu au asupra lor niciodata atatea tigari incat sa le intocmesti dosar penal, pestii: protejeaza prostituatele care ti-o sug tie cand nevastata te refuza siiii…la fel ca la hoti (poti verifica sa vezi cate curve au fost arestate de judecatori), camatari: nu exista nici un articol de lege bine conturat care sa-i incrimineze, clanuri mafiote: vezi deciziile instantelor nu a celor care nu dorm noptile acasa pt a proba anumite fapte, cluburi cu scandaluri: sunt si gabori corupti (vezi selya), alcoolicii: intreaba la Spitalul Socola de ce nu ii tin acolo pana la finalizarea tratamentului si le dau drumul acasa. In concluzie: si gaborii vad aceleasi lucuri.

      • Bravo gygy!Traim intr-o tara a nimanui.Infractorii cunosc legea si fac ce vor.Ce scriu rapoartele politiei la bilant sau catre superiori?”situatia este sub control,mai avem si citeva….”As fi curios sa aflu ce se scrie,in rapoarte la Iasi despre vinzatorii de tigari.Este ceruta vre-o modificare-propunere de lege?Ce vedem noi cetatenii este neputinta daca nu lipsa totala de implicare.

  • Erau din aia angajati cu BULETINUL?Nu va mai felicitati atita ca POLITIA LOCALA VA LUAT FATA,SA NU UITAM CA GARDIENII AU AVUT SEFI DE LA POLITIE, BUNI MESERIASI,GARDIENI CUM VRETI VOI CEI DE LA NATIONALA SA-I NUMITI, V-AU FACUT PRAF,CIND SE VA FACE UNIREA CU EI ,VA VOR DA LECTII,DE POLITIE .

  • Politia Locala a avut sefi buni cine Hordila spagarul care sufla in urechi la Nichita si plocoanele din piata, Topciu un tantalau care l-a ridicat Chirica de la Dancu.Toti spagari

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit