Magazin

Trei pozitii de sex pe care orice barbat ar vrea sa le incerce

Publicat: 18 apr. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trei pozitii de sex pe care orice barbat ar vrea sa le incerce
1
O pozitie noua va fi cireasa de pe tort asta seara. Invita-l pe iubitul tau sa incercati una din aceste trei pozitii de sex pe care ori barbat le apreciaza.
Dupa un timp, orice barbat se plictiseste de pozitia pe la spate sau de „lingurita”. Ca sa nu mai spunem de pozitia misionarului, pe care multi nici nu ar mai vrea sa o incerce vreodata. Iata insa trei pozitii noi care va vor scoate din rutina. Incercati-le chiar diseara!
Pozitia lotusului
Va asezati amandoi in sezut, fata in fata, cu picioarele departate, apoi va apropiati pana cand zona ta intima se atinge de a lui. Picioarele tale vor sta peste ale lui. Este o pozitie ideala pentru serile cand vreti sa va tineti in brate, sa va priviti in ochi si sa va mangaiati.
De ce sa o incerci: Fata de alte pozitii romantice, aceasta nu taie din placerea actului sexual. Va puteti tin in brate si mangaia reciproc, dar in acelasi timp, penisul lui iti stimuleaza punctul G, astfes ancat vei avea un orgasm rapid si exploziv.
Pozitia acrobatului
El se intinde pe spate cu picioarele usor departate, iar tu te asezi peste el, tot pe spate. Tu esti deasupra, dar el e cel care controleaza miscarile. In timp ce te penetreaza are mainile libere si te poate mangaia pe sani sau iti poate atinge clitorisul.
De ce sa o incerci: Aceasta pozitie ii ofera lui control total asupra miscarilor, dar va permite sa va apropiati si sa va tineti in brate. Se va simti la fel de puternic ca in pozitia „pe la spate”, dar actul sexual ramane plin de tandrete si de pasiune.
Scaunul
Te asezi pe spate ca pentru pozitia misionarului, dar ridici picioarele drepte pana cand formeaza un unghi de 90 de grade cu trunchiul. El se aseaza in genunchi, iti impinge picioarele intr-o parte si le asaza pe unul din umerii lui. In timp ce te penetreaza iti poate mangaia picioarele.
De ce sa o incerci: Pentru tine este o cale sigura catre un orgasm exploziv. Avand picioarele intinse si inclinate usor pe o parte, punctul G este perfect aliniat cu corpul lui. Pentru el, este o pozitia excitanta in care detine controlul. În plus, prostata lui este sub usoara presiune, ceea ce poate fi foarte excitant.
Adauga un comentariu