Local

Trei tineri au recunoscut ca au vandut un kilogram de hasis unui politist

Publicat: 24 oct. 2011
1

@ Acuzatii le-au spus judecatorilor ca recunosc savarsirea faptelor, in speranta ca declaratia lor le va aduce pedepse mai mici @ Tinerii au fost prinsi in flagrant cand au vandut aproape un kilogram de hasis unui politist

Ieri, trei tineri acuzati de trafic de droguri si-au recunoscut faptele in fata judecatorilor de la Tribunalul Iasi. Instanta de judecata le-a pus in vedere ca au posibilitatea sa recunoasca savarsirea faptei si ca le va fi redusa pedeapsa cu o treime. Odata cu aceasta recunoastere, acuzatii au recunoscut si legalitatea probelor din dosar.
Andrei Alexandru Anghel, 23 ani, Felix Bolog, 36 ani, si Ionut Marcel Diac, 28 ani, au fost arestati preventiv in luna aprilie, insa au fost eliberati din arest in iulie. „Recunosc savarsirea faptelor asa cum sunt descriese in rechizitoriu si nu contest legalitatea lor”, a declarat ieri Andrei Anghel.

Flagrantul din aprilie 2011 a avut loc la McDonald’s Bacau, acela fiind locul preferat al traficantilor. Fara sa stie ca sunt filati si ca cel caruia vroiau sa-i vanda substantele interzise este investigator sub acoperire, baietii au vrut sa dea lovitura. In speranta ca este o zona aglomerata, in care nu pot fi monitorizati prea usor, tinerii au stabilit McDonald’s ca loc de intalnire. Este cea mai mare captura de hasis facuta de procurorii ieseni in acest an. E vorba de 930 grame de hasis ambalat in pachete. Drogurile erau aduse din strainatate, din tarile vestice, si comercializate in regiunea Moldovei. Pentru membrii retelei parea sa fie o activitate foarte profitabila. Unii dintre ei au reusit sa-si cumpere masini de lux, bijuterii si sa cheltuiasca foarte multi bani in cluburi. „S-au ridicat în vederea confiscarii cele 930 grame de hasis, în valoare de aproximativ 19.000 lei, un autoturism de lux si 2.000 lei”, au mentionat anchetatorii.

Adauga un comentariu