National

Trei tineri drogati au tras cu arma in centrul Satmarului

Publicat: 18 oct. 2016
Trei tineri drogati au fost retinuti de politisti dupa ce ce au fost observati duminica seara pocnind cu o pusca cu aer comprimat chiar in centrul orasului Satu Mare.
Astfel, duminica, in jurul orei 18.00, pe Pasajul Pietonal Corneliu Coposu, o patrula a Politiei Locale Satu Mare a observat un grup de trei tineri pocnind cu o arma cu aer comprimat, care au luat-o la fuga la observarea politistilor locali. S-a reusit prinderea si identificarea a doi dintre ei, iar a treia persoana a reusit sa fuga cu arma pe malul Somesului.
Vezi si: Un tanar de 17 ani din Vrancea detinea ILEGAL cateva pistoale 
Persoanele au fost conduse la sediul Politiei Locale pentru identificare, acestia se numesc C.Razvan, de 28 ani, si M. Tudor, de 21 ani, ambii din Satu Mare. In urma controlului corporal s-a gasit asupra acestora un plic si o tigara din care s-a fumat, iar din declaratiile  acestora rezulta ca acestea contin substante halucinogene (etnobotanice) pe care le-au procurat de la persoane necunoscute. Cei doi au fost predati reprezentantilor Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Satu Mare in vederea continuarii cercetarilor.


loading...

Comentarii
  • Satmar (Hebrew: סאטמאר or סאטמר) is a Hasidic sect originating from the city of Satu Mare, Transylvania, where it was founded in 1905 by Rabbi Joel Teitelbaum. Following World War II it was reestablished in New York, becoming one of the largest Hasidic movements in the world.
    Sătmar (ebraică סאטמאר sau סאטמר) este o sectă hasidică originară din orașul Satu Mare, Transilvania, unde a fost fondată în 1905 de rabinul Joel Teitelbaum. După al doilea război mondial, a fost relocată în New York, devenind una dintre cele mai mari mișcări hasidice din lume.

Adauga un comentariu