Local

Trei transferuri tari la Politehnica Iaşi! Cine sunt jucătorii aduși de ieşeni

Publicat: 19 ian. 2021
Dylan Flores, Rafael Acosta și Uros Duranovic
Trei transferuri tari la Politehnica Iaşi: Dylan Flores, Rafael Acosta și Uros Duranovic

Reprezentanții  CSM Politehnica Iași au anunțat venirea în echipa de forbal a trei noi jucători. Este vorba despre Dylan Flores, Rafael Acosta și Uros Duranovic. Vă reamintim că pentru Dylan Flores nu este prima experiență ca jucător al echiphei din Copou. Acesta a mai performat în perioada 2018-2019 când a marcat șapte goluri în 22 de meciuri.

„Lotul CSM Politehnica Iași prinde contur după ce gruparea din Copou s-a despărțit de mai mulți jucători la finalul turului de campionat. În zilele trecute au fost parafate contractele cu Ștefan Cană, Laurențiu Brănescu și Pablo Gaitan, iar astăzi, alți trei fotbaliști au semnat înțelegerile cu clubul nostru.

Cei trei noi jucători: Dylan Flores, Rafael Acosta și Uros Duranovic

Mijlocașul ofensiv Dylan Flores (1,70m) va îmbrăca din nou tricoul Politehnicii după 2 ani de la precedenta legitimare în Copou, când, în sezonul 2018-2019 a marcat 7 goluri în 22 de jocuri. De atunci a mai evoluat la Sepsi Sf. Gheorghe și, în ultimul sezon și jumătate, în țara natală, Costa Rica, la Alajuelense, formație cu care a câștigat titlul național. Dylan are 27 de ani și a bifat 4 selecții în prima reprezentativă a statului său.

Rafael Acosta (1,82m) este mijlocaș central și s-a născut la Caracas, Venezuela, pe 13 februarie 1989. Are și cetățenie italiană, iar prima experiență la seniori a avut-o la Cagliari, la finalul anului 2007. Până să se legitimeze în Copou, a mai evoluat la formații din țara natală, Grecia și Cipru. Are 10 selecții la naționala U20 și 12 prezențe în prima reprezentativă a Venezuelei.

Atacantul muntenegrean Uros Duranovic (1,84m) va împlini 27 de ani pe 1 februarie. În cariera sa a jucat la cluburi din Cehia, Polonia, Muntenegru și Serbia. Vine în Copou de la formația Radnicki Nis, din Serbia, echipă pentru care a jucat ultimul meci pe 16 decembrie 2020, când a și marcat.

Le urăm celor trei BUN VENIT ÎN COPOU și sperăm să-i vedem cât mai repede, cu evoluții apreciate, în meciurile oficiale! Succes”, se arată în mesajul transmis CSM Politehnica Iași.
Adauga un comentariu