Eveniment-Social

Trei zile de distractii la Pascani. Pascanenii au fost dezamagiti de prestatia unor vedete

Publicat: 06 iul. 2014
1

Incepand cu dupa-amiaza zilei de vineri si pana duminica in jurul orei 23.00, municipiul Pascani s-a aflat in plina sarbatoare. La cea de-a VI-a editie a „Zilelor Municipiului Pascani” au participat mii de oameni, vizibil mai multi fata de editiile trecute. Pe scena amenajata pe Stadionul Municipal au urcat atat artisti locali, cat si vedete de talie nationala. Astfel, in cursul serii de vineri, Aurel Tamas a facut spectacol si i-a incantat pe cei prezenti cu prestatia avuta pe scena. Show a facut si Pepe cu muzica sa latino si cu stilul sau flamenco. Multi dintre pascaneni s-au aratat a fi dezamagiti de catre Antonia. Acestia au spus ca nu s-au asteptat ca artista sa aiba o prestatie saracacioasa. „Mai mult s-au auzit instrumentele muzicale. Abia daca reusea sa spuna cateva versuri. Nu a dansat mai deloc, desi tinerii, fanii din primele randuri, erau energici”, a precizat un grup de pascaneni.

Seara de sambata a fost la fel de aglomerata. Miile de persoane prezente s-au bucurat de prestatia artistilor de muzica populara. Si Puya i-a facut pe multi tineri sa se distreze pe muzica hip-hop. Multi dintre cei prezenti s-au aratat a fi nemultumiti si de prestatia celor de la Proconsul, trupa care a inchis seara de distractie de sambata. Dupa prestatia celor de la „Ansamblul Folcloric Mugurelul”, pe scena a urcat, duminica, Anda Adam care la fel a dat start distractiei printre tineri. Mai apoi cei de la Holograf au inchis, intr-o prestatie lipsita de critici, cea de-a VI-a editie de sarbatoare. In jurul orei 23.00 a urmat un foc de artificii care a durat circa 6 minute. 

Vechile probleme au existat si in acest an

Aceleasi probleme in acest an ca si la editiile trecute. Organizatorii evenimentului nu au reusit sa puna destul de multe WC-uri ecologice, iar acestea au fost amplasate la o distanta prea mare fata de zona cu terase. Multi dintre cei prezenti au fost nevoiti sa-si faca nevoile in alte zone decat cele special amenajate. Mai mult decat atat, o problema majora a fost si lipsa unor cosuri pentru depozitarea gunoiului. Practic, multi dintre cei prezenti au fost nevoiti sa arunce ambalajele pe jos.
Adauga un comentariu