Viata de cuplu

Trei zodii cu mare noroc în dragoste în 2020

Publicat: 07 feb. 2020

Următoarele luni vor aduce veşti excelente pentru unele zodii, întrucât după multă suferinţă, aceste îşi vor îndeplini dorinţa de a fi cerute în căsătorie.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este recunoscut pentru faptul că nu face lucrurile sub impulsul momentului. Se gândeşte foarte bine înainte de a lua decizii importante şi nu se grăbeşte atunci când vine vorba despre probleme sentimentale. Asta până când impulsiva planetă Uranus se face vizibilă anul acesta. Având planeta Uranus în ascendent, Taurii vor fi uimiţi de cât de uşor se vor adapta schimbărilor. Se vor simţi mai spontani de la o zi la altă, vor lua decizii importante mai rapid (aşa cum este şi decizia de a cere pe cineva sau de a accepta o cerere în căsătorie). Şi astfel, există toate şansele că Taurul să încheie anul 2020 cu un inel pe deget, potrivit andreearaicu.ro.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nativii din Fecioară preţuiesc stabilitatea şi încrederea în partener. Ei tind către relaţiile pe termen lung şi nu sunt interesaţi de relaţii întâmplătoare sau să-şi petreacă timpul cu o persoană de care nu sunt cu adevărat atraşi. Este probabil ca Fecioarele să-şi conducă relaţiile spre un alt nivel în anul care a început. În 2020, atât Saturn cât şi Pluto vor avea ascendentul în Capricorn, ceea ce înseamnă mai multă stabilitate şi o evoluţie pentru nativii zodiei Fecioară. Cu sprijinul celor 2 planete, Fecioara este pregătită să-şi întărească relaţia cu o cerere în căsătorie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu vă lăsăţi inşelate de comportamentul aparent dezinteresat. Scorpionul adoră să fie îndrăgostit şi îi plac relaţiile stabile şi îndelungate. Este prevăzător prin natură să, cu un fin simt al observaţiei, şi poate un pic gelos. Dar anul 2020 îl va ajută pe Scorpion să mai scape de griji şi să înceapă să aibă încredere în persoanele pe care le iubeşte. Deşi se simt bine aşa cum sunt, Scorpionii se vor simţi stimulaţi să se dezvolte pe multe planuri în 2020. Cu sprijinul planetelor Saturn, Pluto şi Uranus, Scorpionul îşi va deschide mai uşor inima către alte persoane şi va fi mai deschis la schimbare şi transformare.loading...

Adauga un comentariu