Local

Tren estival din Gara Iasi

Publicat: 14 iun. 2013

In perioada 15 iunie – 9 septembrie, CFR Calatori adapteaza circulatia trenurilor de persoane la traficul estimat pentru acest sezon estival. Pe langa alte 30 de trenuri care vor asigura legatura intre principalele orase din tara si litoralul romanesc, si din Gara Iasi va pleca un tren catre mare. Acesta va circula pe timp de noapte atat la dus, cat si la intors. Reprezentantii CFR Calatori sustin ca doresc astfel sa vina in ajutorul turistilor, pentru a beneficia de o zi turistica in mod complet. „Este vorba despre trenul 1862 care pleaca din Iasi si trenul 1856 care pleaca din Suceava, in jurul orei 22:00. Acestea se unesc la Marasesti si, ca noutate, trenul va circula pana la Mangalia. De fapt, s-a renuntat la trenul care pleca in cursul zilei spre litoral si s-a adaptat cerintelor turistilor urmand a circula noaptea. La fel, la intoarcere spre Iasi, trenul va circula tot pe timp de noapte”, a precizat Iordan Vintila, directorul CFR Calatori Iasi. loading...

Comentarii
  • BATAIE DE JOC !!!!!
    ASA RUTA(SIBIU-RM.VILCEA-CONSTANTA…) ASA MANAGER PRIVAT: DOROBANTU VALENTIN
    CUM PUTETI CRITICA O HOTARARE LUATA DE DOROBANTU , MANAGERUL FRUSTRAT SI AROGANT DE LA CFR CALATORI ???
    DACA EL ASA VREA ASA SE FACE, CE DACA DUREAZA CALATORIA 11-14 ORE PANA LA CONSTANTA SAU MANGALIA , EL ORICUM, CA MANAGER , FACE CE POFTESTE, NICI NU-L INTERESEAZA DURATA CALATORIEI SAU MAI ALES CONFORTUL CALATORULUI .
    EL A TAIAT SALARIILE A 14 000 DE ANGAJATI SI LUI “SI-A TRAS” APROAPE 10 000 DE EURO/LUNA SI …

  • Bataie de joc este minciuna!!O mare NESIMTIRE din partea CRF-ului-numai minciuni in acest articol! Eu plec pe 19 pe litoral si nu exista tren direct inca-abia din 21-22-06 se v-a introduce directul.Acum se pleaca cu schimbare in constanta pt alte statiuni!! DECI Dl de la CFR de ce duceti lumea in eroare??? Sa platim 3 trenuri??? RUSINEEEEEEEEEEEEEEE.

Adauga un comentariu